listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs: € 515.000

Bosscheweg 190

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 127 m2
  • 557 m2
Op de Bosscheweg van Tilburg naar Den Bosch, komt niet vaak een royaal hoekhuis beschikbaar. De locatie is van oudsher gewild vanwege de gunstige ligging bij zowel centrum Tilburg als aansluiting op uitvalswegen. Het huis is meer dan vijftig jaar in bezit geweest van dezelfde familie die er met veel plezier hebben gewoond.

De woning ligt op een ruim perceel van maar liefst 557 m2 met een voor-, zij- en diepe achtertuin. Aan de achterzijde een brede tuin met vijver en vrij uitzicht zonder bebouwing. Achter in de onder architectuur aangelegde tuin, bevindt zich een dubbele garage die aansluiting heeft op de eigen weg van de bewoners. De uitvalswegen richting o.a. Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Breda zijn goed bereikbaar. Het centrum van Tilburg, natuurgebied Moerenburg met natuurzwembad ‘Het baksche ven’ en de woonwijk Armhoefse Akkers met lagere school, zijn tevens op loopafstand te bereiken.

De woning heeft over twee verdiepingen vijf (5) slaapkamers waarbij er tevens nog uitgebreid kan worden naar een vliering.   


Begane grond

Vanuit de voortuin wordt de ruime entree bereikt met garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte en een kelder. In de kelderruimte is de groepenkast en gasaansluiting. De wateraansluiting is in de kruipruimte bij de voordeur.  

Vanuit de entree komt u in de lichte woonkamer met zicht op de voor-, zij- en diepe achtertuin. De tuin is via de schuifpui in de huiskamer te bereiken.
De separate keuken is voorzien van een ruime hoekopstelling met vaste kasten aan de wand en een geschakelde ontbijttafel. Vanuit de keuken is er toegang tot het terras aan de achterzijde.


Eerste verdieping

Vanuit de overloop met toiletruimte is toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een afmeting van ca. 12 m2 en is voorzien van openslaande deuren met een Frans balkon. 
De ruime slaapkamer aan de achterzijde heeft een afmeting van ca. 13 m2 en is voorzien van een meubel met wastafel. De derde slaapkamer heeft een afmeting van ca. 8 m2 en heeft toegang tot een balkon gesitueerd boven de keuken.
De badkamer is ingericht met een douchebak en wastafel, de ruimte is volledig betegeld.  


Tweede verdieping

Met een vaste trap is de bovenverdieping bereikbaar. Hier bevinden zich twee volwaardige slaapkamers en een wasruimte. Deze wasruimte is, indien wenselijk, als slaapkamer in te richten, echter is nu in gebruik voor wasmachine en cv-installatie. Naast genoemde slaapkamers is er een vaste kast en een ruime open berging op de overloop.
De kamers zijn beide voorzien van een dakkapel en een wastafel met koud water. Over de gehele verdieping is een vliering. Deze is echter niet in gebruik en op dit moment derhalve niet toegankelijk.


Achtertuin

De zeer ruime achtertuin met vrij en groen uitzicht, is gelegen op het zuidoosten. Gedurende de dag is op verschillende terrassen volop zon. De tuin is ingericht in samenwerking met een tuinarchitect. Het is een zeer groene en met name onderhoudsvrije tuin. Achter in de tuin is de dubbele garage gesitueerd met daarnaast een poort naar de achterom. Toegang via de achterzijde is alleen voor bestemmingsverkeer (zg. Eigen weg). 


Bijzonderheden

•    Een unieke kans om in een hoekwoning op toplocatie met veel mogelijkheden te wonen;
•    Bouwjaar 1959;
•    Perceeloppervlakte 557 m2;
•    Woonoppervlakte 127 m2;
•    Garage 28 m2;
•    Platte dak van het balkon is in 2021 vernieuwd (PVC);
•    Bijzondere tuin, onder architectuur aangelegd met veel groen en verschillende terrassen.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 515.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud:
454 m3
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
5
Bouwjaar:
1959
Energielabel:
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.