listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 350.000

Oeverstraat 16

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 134 Woonoppervlakte
  • 141 m2
Deze goed onderhouden, uitgebouwde en ruime woning met houten overkapping in de tuin, is gelegen nabij het centrum van Tilburg. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers dus een ideale gezinswoning. Het winkel- en uitgaansgebied in het centrum is op loopafstand gelegen, ook de supermarkten en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid waardoor de woning op een ideale locatie is gelegen. 
Daarnaast loopt u zo naar de Piushaven voor een lekkere borrel of hapje eten. De woning is gesitueerd nabij de Ringbaan-Zuid en heeft dus een directe ontsluiting op de snelwegen en de rondwegen rond Tilburg. 


INDELING

Begane grond

Middels de recent aangelegde voortuin bereikt u de entree. Entree in hal met meterkast en toiletruimte. Toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een zwevend closet en fonteintje. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met keuken aan de voorzijde. De keuken is in een U-opstelling geplaatst en voorzien van veel bergruimte, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en carrousel kast voor het opbergen van de pannen. Door de U-opstelling is er veel werkblad aanwezig en zicht middels het grote raam op de straat. 
De woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. De kamer is voorzien van een tegelvloer en balkenplafond met inbouwspots en de trapopgang naar de verdieping. In de aanbouw waar nu de eettafel geplaatst is, is een lichtkoepel aanwezig en een loopdeur naar de tuin. 


1e verdieping

Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Vanuit de overloop zijn er drie slaapkamers bereikbaar. Royale slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een airco en draai-/kiepramen. Hier is voldoende ruimte aanwezig voor het plaatsen van een kastenwand. Twee slaapkamers aan de achterzijde, beide voorzien van een nette laminaatvloer en draai-/kiepramen. 
Centraal gelegen badkamer met douche in cabine, toilet en dubbele wastafel in meubel. In de badkamer is mechanische ventilatie aanwezig en een designradiator. 


2e verdieping

Deze verdieping is middels vaste trap te bereiken. Voorzolder met bergruimte achter de schotten en de opstelling van de cv-ketel. Op deze verdieping zijn twee royale slaapkamers aanwezig, de kamer aan de voorzijde is momenteel in gebruik als waskamer. Ook op de slaapkamers is extra bergruimte aanwezig achter de schotten. 


Buiten

Recent aangelegde voortuin. Sfeervolle achtertuin met bestrating en beplanting. Achter in de tuin staat een mooie, houten overkapping tegen de berging geplaatst. Dit is een verlenging van de leefruimte, hier is elektra aanwezig. Stenen berging met elektra en achterom naar een afgesloten brandgang.  

Bijzonderheden:
• de woning is aan de achterzijde voorzien van rolluiken, evenals op de begane grond aan de voorzijde;
• de woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas; 
• energielabel C;
• parkeren middels een parkeervergunning. 

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 350.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
447 m3
Perceel
141 m2
Woonoppervlakte
134 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
11 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
1976
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.