listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 445.000

Professor Cobbenhagenlaan 792

Tilburg
  • 1 slaapkamers
  • 199 Woonoppervlakte

Aangenaam wonen in een zeer sfeervol en prachtig gelegen luxe appartement in het service-appartementencomplex ‘Koninxhoek’.

Dit ruime appartement biedt u zelfstandig wonen in een veilige omgeving met behoud van privacy. De gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum maar ook van de bosrijke omgeving, winkelcentra, het station en de golfbaan maken deze locatie zeer aantrekkelijk. Het appartement met balkon heeft een oppervlakte van ca. 199 m² en bevindt zich op de derde verdieping. Het appartement is in de loop der jaren gemoderniseerd; recentelijk de 2e badkamer en toiletruimte.

De zeer royale living bestaat uit een woon- en zitgedeelte met aansluitend een half open studeerruimte (totaal ca. 94 m2). Het balkon (ca.16 m² ) is op het zuiden gelegen en biedt naast veel privacy een mooi en groen uitzicht. De keuken is voorzien van moderne keukeninrichting. Bergruimte is in ruime mate aanwezig in de vorm van vaste kasten, een aparte inpandige ruimte, een berging in het souterrain én een gemeenschappelijke fietsberging. Direct bij de liftingang naar het appartement aan de zijkant van het appartementencomplex bevindt zich de carport-parkeerplaats op het parkeerdek.

Bereikbaarheid appartement
Via de lift bereikt u een gezamenlijke hal voor twee appartementen. In deze hal bevindt zich de meterkast van het appartement en de toegang tot het noodtrappenhuis met een klein gemeenschappelijk balkon.

Indeling appartement
Ruime hal met videofoon, garderoberuimte en recentelijk vernieuwd gastentoilet met vrijhangend toilet en fontein. Vanuit de hal zijn de diverse leefruimten, een luxe badkamer en de bijkeuken/berging te bereiken. De royale living heeft een open haard en over de gehele breedte een glaspui die via een schuifpui en een deur toegang geeft tot het balkon. De glaspui is deels voorzien van een electrisch bedienbaar zonneluifel.

Er is een separate keuken, via een doorkijk op speelse wijze verbonden met de eetkamer. De keuken is voorzien van een moderne warm witte keukeninrichting met 1 ½ spoelbak, quooker, diverse (lade)kasten, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast.

De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 21 m² en is voorzien van twee op maat gemaakte kastenwanden. De aangrenzende badkamer is recentelijk

vernieuwd en voorzien van een inloopdouche, vrijhangend toilet en wastafelmeubel.

Via de hal is de eveneens gemoderniseerde tweede badkamer te bereiken. Deze is ingericht met een inloopdouche v.v. een glazen scherm, een vrijhangend toilet met douche wc, urinoir, meubel met dubbele wastafel en een lux seniorenbad.

In de inpandige bijkeuken/berging bevindt zich de aan/afvoer wasmachine.

Algemeen
De gehele woning is voorzien van lamelparket. De plafonds zijn afgewerkt met spuitwerk, de wanden met stucwerk. De wanden en plafonds in de gehele woning zijn vorig jaar gesausd.

De koper van dit zeer ruim bemeten appartement kan onder andere gebruik maken van de diverse bewonersfaciliteiten en aanvullende diensten, zoals:
• receptiebezetting van maandag t/m vrijdag
• oproep nachtdienst
• huismeester
• kapsalon & pedicure in huis
• biljartkamer / bridgekamer
• culturele club & activiteitenprogramma’s
• gastenverblijven binnen het complex

De servicekosten bedragen € 874,22 per maand.

De omgeving
• Mooie ligging in groene woonomgeving.
• Er is een Albert Heijn op loopafstand. Het overdekte winkelcentrum (Westermarkt) ligt op 1.500 m. Hier vindt u o.a. banken, speciaalzaken zoals kaaswinkel, viswinkel en patissier.
• Gelegen naast de Universiteit van Tilburg en naast natuurgebieden de “Oude Warande” en het “Wandelbos”.
• Het NS-station is op korte afstand gelegen, de stadsbus naar het Centrum stopt vrijwel voor de deur.
• Goede ontsluiting naar de A58 en N65 Breda, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven.

In een mooie omgeving zorgeloos genieten van optimaal woongenot!
Wij informeren u graag nader over het wonen in Koninxhoek.
Meer algemene informatie over het service-appartementencomplex Koninxhoek kunt u vinden op www.koninxhoek.nl
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 445.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
495 m3
Woonoppervlakte
199 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Externe bergruimte
7 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
16 m2
Bouwjaar
1978
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.