listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 275.000

Hoefstraat 304 a

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 97 Woonoppervlakte
  • 117 m2
Deze twee-onder-een-kapwoning en tevens hoekhuis valt op door het lommerrijke groen, dat als een mantel om de gevel ligt. Het werkt als een extra natuurlijke isolatie tegen kou én hitte. Het huis heeft een energielabel C en het dak is geschikt om zonnepanelen op te leggen, zodat de energiezuinigheid nog een stap omhoog kan. De offerte hiervoor is al aangevraagd, wat weer bespaart op de wachttijd voor zonnepanelen. De woning is getaxeerd op € 295.000,- en is per direct aanvaardbaar.


Omgeving

De woning ligt vlakbij een groen plein en heeft een snelle ontsluiting op Ringbaan-Oost. Met de fiets ben je in 7 minuten bij het NS-station of in de binnenstad. De Besterdmarkt op woensdagochtend is op loopafstand en niet voor niets de oudste markt van Tilburg! Tevens op loopafstand zijn verschillende supermarkten en zelfstandige winkels te bereiken. In de Hoefstraat is een basisschool en een wijkcentrum. 


INDELING 

Begane grond

De entree is een bescheiden hal, met toegang tot de woonkamer, het toilet en de meterkast. De ‘stoppenkast’ is in 2005 geheel vernieuwd en uitgebreid naar 8 groepen. 
De woonkamer met half open keuken heeft een vloer van antiek grenen, afkomstig uit één van de voormalige kloosters die de stad rijk was. De ramen aan de straatzijde zijn voorzien van extra dik glas en suskasten, zodat straatlawaai niet doordringt naar binnen. 

De keuken, die geheel op maat is gemaakt door Tekusan, dateert van 2005. De keuken is uitgerust met een vaatwasser en combi magnetron-oven van NEFF, een koelkast en aparte vriezer van Bosch en een 4-pits gasfornuis van Whirlpool, een afzuigkap en royale bergruimte. Het aanrechtblad is van massief marmer.

In de keuken bevindt zich tevens de achterdeur naar de lommerrijke stadstuin, een oase van koelte en biodiversiteit, waar het goed toeven is en alle hittestress van de stad van je afvalt. Achterin de tuin is een aparte garage met kanteldeur aan de Van Balenstraat, waar gemakkelijk een auto in past.

In de woonkamer is verder nog een flinke, afgesloten voorraadkast en een eveneens afgesloten trap naar de eerste verdieping. 


Eerste verdieping

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer zit aan de straatkant en is geheel authentiek. De grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft twee toegangsdeuren, waardoor met weinig moeite de ruimte verdeeld kan worden in twee kamers. En er is een vaste, open trap naar de tweede verdieping, tevens de zolder. 


Tweede verdieping 

De zolderverdieping is prima geïsoleerd en geeft tal van mogelijkheden tot het inrichten van een extra slaapkamer, of een hobbyruimte. Uitbreiding met een dakkapel behoort tot de mogelijkheden. De aansluiting voor de wasmachine en de goed onderhouden combi-ketel uit 2008 zijn ook op de tweede verdieping gerealiseerd.


Hoefstraat-zuid

De woning ligt in Oud-Noord, in de wijk Groeseind-Hoefstraat, Hoefstraat Zuid. In deze buurt wonen mensen van alle leeftijden: kinderen en studenten tot en met ouderen. 27% van de huishoudens heeft één of meer kinderen.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 275.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
343 m3
Perceel
117 m2
Woonoppervlakte
97 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
12 m2
Bouwjaar
1990
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.