listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 995.000

Tivolistraat 22

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 303 Woonoppervlakte
  • 330 m2
Jouw droomhuis in hartje Tilburg is nu beschikbaar
Ben jij op zoek naar jouw droomwoning in het centrum van Tilburg? Dan heb je die net gevonden! Deze stadsvilla, in 1936 gebouwd door de bekende architect Frans Ruts in opdracht van Gust van Dijk, is een waar meesterwerk. Dit huis is niet zomaar een huis, het is een ervaring met een mooie historie en een fantastische toekomst. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een drietal artist impressions van de ruimte beneden en het bijgebouw toegevoegd. 

Je droomhuis wacht op je… en het is prachtig
De plek die wacht om beleefd & geleefd te worden. En het beste gedeelte? Het is nu beschikbaar voor jou! Je hoeft niet eens vanaf nul te beginnen, immers in 2007 is deze stadsvilla volledig gerenoveerd en voorzien van moderne voorzieningen (gas/water/elektra) en -comfort. En superslim, met behoud van zijn authentieke karakteristieke details. Een extra plus, is dat deze bijzonder aantrekkelijke woning voorzien is van een ruime, prachtige besloten stadstuin -gelegen op zuid- met als afsluiting van het perceel, een nieuw ingenieus multifunctioneel ‘splitlevel’ bijgebouw uit 2013, in bijpassende stijl en voorzien van alle comfort. De woning heeft nu energielabel D, het bijgebouw -label A. Wilde jij altijd al een apart gastenverblijf, hier is het! Wil je de zorg voor je ouders op je nemen? Hier in dit prachtige bijgebouw kan dat. Verlang je naar een studio/praktijkruimte of werkplaats, hier kan dat!

Tivolistraat 22, you are there
Zie, voel en ervaar de uniek sfeer van de jaren ‘30
Je stapt binnen en je proeft de sfeer en kwaliteit van vervlogen tijden, gecombineerd met moderne luxe. Van de prachtig uitgevoerde kelder tot de loft-achtige zolder, met een adembenemend ‘sky-light’. Deze stadsvilla ademt zowel historie en hedendaags comfort. En alsof dat nog niet genoeg is, wacht buiten een betoverende binnentuin op je. Een groene oase midden in de stad, waar gedurende het jaar meer dan 30 verschillende vogelsoorten je ’s-ochtends begroeten met hun vrolijke liedjes.

Dit is de ideale plek voor jou en jouw bedrijf. Deze stadsvilla is gelegen aan de Tivolistraat, de Groene Loper naar het centrum van Tilburg, met een betoverend uitzicht op de Interpolistuin: Groen voor en groen achter! Het pand is gelegen tegenover het indrukwekkende Interpolis-gebouw met zijn rosé graniete gevels en biedt steeds wisselende en adembenemende uitzichten. Bovendien is deze locatie goed en direct bereikbaar via de Ringbaan Oost, de toegangsweg naar de nabijgelegen snelwegen A58 en A65. Parkeren is dankzij de bewonersvergunningenregeling nooit een probleem en er is voldoende betaald en gratis parkeergelegenheid in de buurt. Reis je met de trein, geen probleem het station ligt op 12 minuten loopafstand.

Tilburg zelf ligt centraal in de stedenster van Brabant; Eindhoven met vliegveld Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Breda en Turnhout liggen ieder op circa 15 autominuten vanaf dit adres. Locatie, locatie, locatie! Yes!.

B&B-Tilburg-Zicht op het park vanuit de salon
Deze stadsvilla is meer dan een huis, dit is jouw droomhuis
Dat had Gust van Dijk al goed gezien. Dit is niet zomaar een huis op zomaar een plek; dit is de plek waar jouw gezin zal floreren. Met ruime kamers, betoverende balkons op elke etage, en een binnentuin waar kinderen veilig kunnen spelen terwijl jij geniet van een moment van rust of fijn aan het werk bent.

Deze villa biedt meer dan alleen een gezellig thuis. Het is de perfecte locatie voor jouw bedrijfsideeën. Een kantoor, een vintage shop, luxe bonbonnerie, of een boutique hotel – de mogelijkheden zijn eindeloos. Wist je al dat dit huis een verbrede stoep heeft en boven de etalage, over een authentiek uitvalscherm beschikt? Het perfecte huis, jouw ideale onderneming, op de ultieme plek in Tilburg. Laat je fantasie de vrije loop. Ja, dit huis is te koop!

Een Thuis voor je hele gezin
Deze stadsvilla is niet alleen een huis, maar een thuis waar gezinnen gedijen. Met meerdere kamers over verschillende verdiepingen, vormt het samen genoeg ruimte voor de kinderen en voor de ouders om te ontspannen, te wonen en te werken. De ruime tuin biedt een veilige en betoverende speelplek voor de kinderen, waar ze vrij kunnen spelen, terwijl ouders genieten van een moment van rust. Voor werken of wonen vanuit dit huis is ideaal. Een ruime woonkamer centraal op de begane grond, vormt het centrum van dit huis, de plek voor gezellig samenzijn en de plek waar ‘binnen’ en ‘buiten’ zich gemakkelijk verbindt via de overdekte veranda die aansluit op de onderhouds arme tuin.

Dit is jouw kans – Plan nu een bezichtiging!
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Boek een overnachting bij de B&B en ontdek incognito waarom Bed en Breakfast Gust van Dijk een uitstekende reputatie heeft en hoe heerlijk charmant dit huis eigenlijk is of neem direct contact op met onze makelaar Gerritse voor meer informatie en begin jouw dromen waar te maken. Volg de link naar de presentatie op Funda. Grijp deze kans en geef jouw gezin en bedrijf de ideale start naar een gelukkige toekomst.

Ervaar niet alleen de charme van deze unieke woning, maar ontdek ook hoe deze perfect aansluit bij jouw dromen en plannen. Kom deze ‘kans van je leven’ in Tilburg ontdekken! Behoor jij tot de ideale doelgroep voor deze woning? Werkende ouders met een gezin met jonge kinderen, een eigen bedrijf aan huis? Dan zijn de gezinsvriendelijke aspecten van deze woning en de omgeving speciaal voor jou van belang.

Scholen en voorzieningen in de buurt
Voor ouders met (jonge) kinderen is de nabijheid van scholen en voorzieningen essentieel. Gelukkig ligt deze stadsvilla in een wijk met prima scholen, kinderopvangcentra, speeltuinen en ook middelbare scholen direct in de buurt. Jouw dagelijks leven met je gezin wordt hier echt zo prettig en gemakkelijk mogelijk gemaakt. Kinderen kunnen vanuit deze ‘woonveste’ hun hele schoolcarrière voortzetten. Absoluut alles wat hiervoor nodig is, ligt om de hoek, op loopafstand of goed en veilig bereikbaar met de fiets. Hierdoor is er meer tijd voor ‘quality time’ met je gezin: efficiënter timemanagement en meer rust en balans. Ideaal gelegen locatie voor een fantastisch gezinsleven.

Zo ontdek je hier de natuur samen
De verbinding met de natuur wordt steeds belangrijker. In de omgeving van het huis bevinden zich prachtige parken en groene gebieden waar je samen met jouw gezin de natuur kunt verkennen. Van de privé besloten tuin tot de direct tegenover gelegen Interpolis-tuin. Dan is er nog de Piushaven met zijn borders, het nabijgelegen Leipark en het landschapspark Moerenburg, net aan de overkant van het Wilhelminakanaal. Tien minuten en je bent er. Dit biedt de perfecte gelegenheid voor gezinswandelingen, fietstochten en picknicks in de natuur, maar ook voor diverse mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Een gezinsvriendelijke omgeving die rust, ontspanning en avontuur biedt voor iedereen en elke leeftijd.

Gemeenschapsgevoel en buren
Deze buurt staat bekend om zijn warme gemeenschapsgevoel en vriendelijke buren. Voor jonge ouders betekent dit een ondersteunende omgeving waar kinderen veilig kunnen opgroeien. De buurt organiseert regelmatig gezinsvriendelijke evenementen en activiteiten, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe vrienden te maken en sociale connecties op te bouwen. De buurt heeft zich al verschillende keren gezamenlijk sterk gemaakt voor positieve ontwikkelingen in de wijk. Ook de contacten met de overburen, Interpolis-Achmea zijn goed.

Toekomstige herinneringen
Dit droomhuis biedt niet alleen een plek om te wonen, maar ook een canvas voor jouw dromen en voor je toekomstige herinneringen. Van verjaardagsfeestjes tot vakanties, elk moment dat hier wordt gedeeld, zal een blijvende indruk achterlaten. Het huis groeit mee met je gezin, waardoor het de perfecte omgeving is om te zien hoe de kinderen opgroeien en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Ondersteunend bewijs? De vier zussen Van Dijk die hier ooit samen opgroeiden in de jaren 70 en 80, komen nog regelmatig op memory-tour hier samen, logeren in de B&B.

Een uitnodiging voor een persoonlijke bezichtiging
Zie jij in deze karakteristieke woning jouw droomhuis? Roept het je? Wij nodigen jou graag uit voor een persoonlijke bezichtiging, waarbij je de magie van deze woning zelf kunt ervaren. Laat jouw verbeelding de vrije loop terwijl je door de betoverende binnentuin wandelt in herfsttinten of voel de warmte van de jaren ’30-stijl door de behouden authentieke details van dit huis en bijvoorbeeld de verrassende indeling van de studio met als extra plus de sfeervolle houtkachel.

Ervaar de ruimtelijke indeling en maatvoering en hoe het overdadige licht door het hele huis speelt. Ontdek de balkons, gelegen op elke etage met uitzicht over de binnentuin. En ontdek door dit zelf ‘in den lijve’ te ervaren, wat deze tekst nog niet heeft over kunnen brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen. Kijk zelf naar de foto-presentatie van deze parel op Funda. Zie de verkoop presentatie met eigen ogen op Funda.nl.
Koop nu jouw droomhuis in Tilburg en geef je gezin en werklocatie de ideale springplank voor een succesvolle toekomst.

Wij bieden jou graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie of neem contact op met Gerritse makelaardij voor aanvullende informatie. Je smeedt het ijzer wanneer het heet is!
Zo kun je direct beoordelen of je gezin en/of jouw bedrijf zich op deze fantastische locatie, in hartje Tilburg gaat vestigen. Koop nu jouw droomhuis in Tilburg en geef jouw gezins- en werklocatie de ideale springplank voor een succesvolle toekomst.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 995.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1198 m3
Perceel
330 m2
Woonoppervlakte
303 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
41 m2
Overig inpandige ruimte
18 m2
Bouwjaar
1936
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.