listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 419.000

Orbisonstraat 9

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 132 Woonoppervlakte
  • 164 m2
Comfortabel en energiezuinig wonen in de Noorderstreek in een vrijwel nieuwe hoekwoning met voor- en achtertuin, extra zij-ingang, berging en een eigen parkeerplaats in de achter gelegen omsloten parkeerhaven.  
De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur. 
Deze prachtige modern afgewerkte hoekwoning wordt verwarmd middels vloerverwarming en is voorzien van zes zonnepanelen.

De Noorderstreek is een uniek nieuw stukje Tilburg. De wijk is onderdeel van het stadsdeel Quirijnstok. Zo aan het water, omringd door bomen. Met veel groenvoorzieningen en speelruimte voor kinderen. Meerdere basis-en middelbare scholen in de buurt. Het mooie Quirijnstokpark ligt op loopafstand en Landschapspark Pauwels, met onder meer de Noorderplas, ligt op fietsafstand. 

Dat zie je niet veel zo vlak bij het centrum. Langs het kanaal fiets je in 10 minuten naar het hart van de stad en het centraal station. Ook het nieuwe stadshart van Berkel-Enschot Koningsoord ligt op fietsafstand. Bovendien zit je vanuit de Noorderstreek met de auto zo op de binnenring richting Eindhoven, Den Bosch en Breda. Tel daarbij op dat je alle belangrijke voorzieningen in de buurt hebt op het recent gerenoveerde Wagnerplein. Je zou je bijna afvragen waarom je nog ergens anders zou willen wonen. 

Tilburg is bovendien een enorm veelzijdige stad met veel nieuwe gebieden in ontwikkeling. Natuurliefhebbers, cultuurliefhebbers, feestvierders, sporters: voor iedereen is er veel te doen! Ontdek alle deelgebieden met elk zijn eigen karakter; alles is op fietsafstand. Bijvoorbeeld de hippe Piushaven en vele lifestyle evenementen. In het Dwaalgebied vind je leuke kleine restaurants en authentieke speciaalzaken. En in het centrumgebied een uitgebreid en gezellig winkelaanbod. De woning ligt ideaal om met veel plezier rustig, groen en ruim te wonen, met het stadse leven om de hoek.


INDELING

Begane grond

Een ruime entree/hal met meterkast (slimme meter en glasvezel-aansluiting), toilet met fonteintje en trapopgang, geeft toegang tot de lichte woonkamer en de keuken. 
De ruim opgezette keuken met granieten aanrechtblad is van alle gemakken voorzien en geeft een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning. 
Als inbouwapparatuur (Siemens) treft u aan; een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, oven, magnetron en uiteraard voldoende opbergruimte. 
Uitgebouwde woonkamer met  uitzicht op het terras en de tuin. Aan de rechterzijde een opbergruimte netjes achter een deur gerealiseerd. Daarnaast is de woning heel licht door de grote raampartijen met openslaande tuindeuren.  De vloer in de keuken en woonkamer is afgewerkt met een houten vloer in combinatie met vloerverwarming, de muren zijn afgewerkt met stukwerk. 


Eerste verdieping

Via de trapopgang in de entreehal komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en de badkamer te vinden.
De badkamer beschikt over een inloopdouche, hangend closet, ruime wastafel met opbouwmeubel en (elektrische) designradiator, de vloer is voorzien van vloerverwarming. 
Voorslaapkamer met veel lichtinval en frans balkon. Aan de achterzijde treft u de ouderslaapkamer aan met toegang tot de walk-in closet. Bij aanvang van de bouw is de derde slaapkamer namelijk tot kastenkamer omgebouwd. 
De slaapkamers zijn afgewerkt met een doorlopende laminaatvloer, nette wand- en plafondafwerking en worden verwarmd door vloerverwarming, die met een thermostaat per kamer te regelen is.


Tweede verdieping

Met vaste trap te bereiken verdieping. Overloop met voorzolder, waarop de wasmachine en drogeropstelling is te vinden. Aan de linkerzijde treft u de stookruimte/bergruimte met opstelling cv-ketel, unit mechanische ventilatie en omvormer ten behoeve van de zonnepanelen. 
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers. Een voorslaapkamer met deur naar het balkon met vrij uitzicht. Een fijne plek om in de ochtendzon een kopje koffie te drinken. 
Verder kent deze verdieping een tweede grote slaapkamer/werkkamer aan de tuinzijde.  
De tweede verdieping is tevens voorzien van een doorlopende laminaatvloer in combinatie met vloerverwarming met aparte thermostaat per ruimte. 


Buiten

De woning beschikt zowel over een voor- en achtertuin en vanwege de hoekligging treft u een extra eigen zijingang naast de woning. De voortuin is deels bestraat met tegels en voorzien van een perk met groenvoorziening. Via de openslaande tuindeuren in de woonkamer komt u uit op het betegelde terras, voorzien van een elektrische zonneluifel (2021), waar het in de zomermaanden heerlijk vertoeven is.
Het grote terras profiteert van de aangename avondzon. De fijne achtertuin is voorzien van een gazon voor de kinderen, plantenborders, (met een appel- en perenboom), buitenverlichting en extra elektra aansluitpunten. Er is een aparte houten berging, welke is voorzien van elektra.
De achterom geeft toegang tot het achtergelegen mandelig parkeerterrein waar u een eigen parkeerplaats heeft. In de omliggende straten is overigens voldoende gratis parkeergelegenheid voor een eventuele tweede auto. 

Algemeen
- instapklare complete heerlijke gezinswoning
- nieuwe kindvriendelijke wijk met veel groenvoorzieningen en speelruimte voor kinderen
- zonnige tuin op het westen
- eigen parkeerplaats
- woning geheel voorzien van vloerverwarming
- energielabel A
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 419.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
458 m3
Perceel
164 m2
Woonoppervlakte
132 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Bouwjaar
2018
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.