listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 415.000

Spoorlaan 82

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 134 Woonoppervlakte
  • 130 m2
Ze zijn er nog steeds, karakteristieke herenhuizen, waar de vooroorlogse sfeer nog zo is op te snuiven. Dit op ideale locatie nabij het centrum gelegen fantastisch herenhuis uit de tijd van de Nieuwe Zakelijkheid met fraaie woonkamer met erker, karakteristieke elementen zoals glas-in-lood, paneeldeuren, parketvloeren en trapopgang is daar een goed voorbeeld van. Uiteraard mag een en ander gemoderniseerd en verduurzaamd worden, maar dan heb je ook een tijdloos huis op een geweldige locatie!


INDELING

Begane grond

Vestibule met meterkast. Hal met trapopgang voorzien van toilet met fontein en toegang tot woonkamer en keuken. De woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en beschikt over een prachtige hardhouten parketvloer in visgraat motief en een open haard. Toegang tot de tuin door middel van openslaande tuindeuren en een doorgeef luik naar de keuken. Eenvoudig doch nette en degelijke keuken met inbouwapparatuur en toegang tot een royale en goed geventileerde kelder. 


Eerste verdieping

Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot twee royale slaapkamers en de badkamer. Royale hoofdslaapkamer aan de voorzijde gelegen met inbouwkast en prachtige parketvloer. Tweede slaapkamer aan de achterzijde eveneens met parketvloer en inbouwkast. Badkamer voorzien van toilet, wastafel, douche in cabine, wasmachineaansluiting en badgeiser. Via een loopdeur toegang tot klein dakterras. 


Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar (rolluik ter plaatse van de trap). Prachtige voorzolder met hoogte effect en toegang tot studeer-/werk-/slaapkamer. Op deze verdieping diverse mogelijkheden tot het creëren van meerdere slaapkamers.


Tuin

De woning kent een aangename entree mede dankzij de diepe voortuin. Achtertuin op het zuidoosten met stenen berging.


Algemeen:
- de woning verdient modernisering maar biedt enorm veel potentie;
- er is een bouwkundig inspectierapport beschikbaar;
- aanvaarding op korte termijn mogelijk.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 415.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
526 m3
Perceel
130 m2
Woonoppervlakte
134 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Overig inpandige ruimte
15 m2
Bouwjaar
1919
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.