listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 949.000

Oude Tilburgsebaan 15

Riel
  • 5 slaapkamers
  • 255 Woonoppervlakte
  • 2000 m2
In de mooiste laan van Riel staat deze heerlijke en goed onderhouden vrijstaande woning met een grote onderhoudsvriendelijke tuin (2000 m2). Midden in het dorp, maar rustig gelegen en met alle privacy. Iedereen voelt zich direct thuis in de woning waar van alle kanten het licht binnenvalt. Doordat de woning bestaat uit een hoofdwoning en een bijwoning - verbonden door een corridor - is het uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen, werken/praktijk aan huis, maar bijvoorbeeld ook gemakkelijk bewoonbaar voor een echtpaar dat beneden wil slapen. Kortom: echt een bijzondere woning!

De grote carport, het atelier in de bijwoning en de verschillende schuren bieden volop mogelijkheden. Op het eigen terrein kunnen meerdere auto’s worden geparkeerd. Riel ligt centraal in Noord-Brabant en is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A58) en alle voorzieningen van Goirle en Tilburg zijn vlakbij. Een moderne basisschool, grote supermarkt en bakkerij liggen op loopafstand.

Indeling begane grond hoofdwoning

Royale entree/hal met trapopgang en meterkast met alarminstallatie. Ruime garderobekast en toilet met fontein.

In de L-vormige living met open haard komt het licht van drie kanten binnen via grote ramen. Het biedt een prachtig zicht op het grote zonrijke terras en delen van de tuin. In het eetgedeelte bevindt zich een ruime inbouwkast en de deur naar de praktische keuken. Hier vindt u diverse apparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Verder zijn er twee inbouwkasten en een deur naar buiten.

Zowel vanuit de hal als vanuit de living is de handige separate TV-kamer/studeerkamer bereikbaar.

Eerste verdieping hoofdwoning

Overloop met separaat toilet met fontein en toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Vanuit de ruime hoofdslaapkamer heeft u een prachtig uitzicht over de tuin. Deze kamer beschikt bovendien over diverse inloopkasten en een eigen deur naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en wastafel. Twee van de drie andere kamers beschikken over een eigen wastafel en praktische kastruimten. Ook bieden twee kamers via een glazen schuifdeur toegang tot het balkon. Via een vlizotrap is de vliering bereikbaar die over de gehele hoofdwoning doorloopt.

Indeling begane grond bijwoning

Via een corridor, die aan een kant volledig uit glazen puien bestaat, bereikt u de hal van de bijwoning met trapopgang, separaat toilet met fontein en toegang tot een werkkamer die momenteel in gebruik is als ruime badkamer. Ook bevinden zich hier aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger en een bescheiden wijnkelder. De werkkamer biedt toegang tot een verrassend ruime multifunctionele kamer, uitstekend geschikt voor een praktijkruimte of ouderslaapkamer. Er is hier verder een aparte deur naar buiten.

Eerste verdieping bijwoning

Overloop met toilet en douchecabine. Deur naar het ruime atelier met een grote kamerbrede dakkapel op het noorden waardoor deze ruimte uitstekend geschikt is voor creatieve doeleinden. Momenteel is het atelier in gebruik als tweepersoonsslaapkamer. In het atelier bevindt zich een wastafel met warm en koud water en een groot raam voor aan- en afvoer van materialen.

Tuin

Diepe oprit met toegang naar de achterkant van de woning waar, niet zichtbaar vanaf de weg, diverse auto’s kunnen worden geparkeerd in de carport of op het grint. De woning ligt volledig vrij en de mooi aangelegde tuin biedt alle privacy, onder meer op het grote en gezellige terras op het zuiden. De tuin leent zich uitstekend voor het aanleggen van een zwembad of vijver. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een bloemenkas en een afgescheiden plek voor tuinafval. Naast de carport (makkelijk geschikt voor twee auto’s) bevindt zich een ruime afgesloten schuur met werktafel en schuifdeuren. Verder is er naast de bijwoning nog een tweede schuur voor bijvoorbeeld alle tuinspullen.

Algemeen

• Toplocatie;
• Fijne maatvoering en veel lichtinval;
• Praktisch ingedeeld en multifunctioneel;
• Grote onderhoudsvriendelijke tuin met volledige privacy;
• Goed onderhouden (bouwtechnisch rapport aanwezig)
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 949.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
908 m3
Perceel
2000 m2
Woonoppervlakte
255 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
53 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Overig inpandige ruimte
14 m2
Bouwjaar
1968
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.