listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 347.500

Varsseveldstraat 52

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 102 Woonoppervlakte
  • 142 m2
In de zeer fraaie nieuwbouwwijk Koolhoven ligt deze bijzonder fijne ruime midden woning met vier slaapkamers, badkamer, complete keuken en multifunctionele aparte ruimte, welke geschikt is voor salon of kantoor aan huis, ideale thuiswerkplek of chill plek voor de kinderen.
De woningen zijn onder architectuur in jaren 30-stijl gebouwd en zijn gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke woonomgeving.

Koolhoven is niet alleen gesitueerd in een natuurlijke omgeving, de wijk zelf is ook ruimschoots voorzien van groen. Zo zijn er parkachtige groenstroken met veel bomen en speeltoestellen. Ook de ligging ten opzichte van alle voorzieningen en ontsluitingswegen is ronduit uniek te noemen. Winkels, scholen en kinderopvang, het is allemaal voorhanden. Er wonen veel jonge gezinnen in de wijk. Er is voldoende speelgelegenheid in de brede straten als ook in het Koolhoven park. Ook andere voorzieningen zoals het treinstation, winkelcentrum Dalempromenade, Heijhoefpromenade, Ketelhavenplein en voetbal-, zwem- en andere sportverenigingen liggen in de directe omgeving.

In de woning treft u de volgende indeling aan:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang en toegangsdeur naar de woonkamer. Het toilet is modern betegeld voorzien van een hangcloset en fonteintje (2015).

De breed opgezette lichte woonkamer is voorzien van een eiken houten vloer. De grote raampartij en tuindeur aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval, waardoor er een prettige leefruimte ontstaat. Trapkast/provisiekast.
De woonkamer heeft een open verbinding met de sfeervolle keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser (2021), combioven (2020), koelkast en vriezer. Vanuit de keuken heb je een vrij uitzicht over het groene plantsoen aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
Vanuit de hal bereikt u middels de trap de ruime overloop welke toegang geeft tot de drie slaapkamers en de badkamer. Er zijn twee achterslaapkamers en een voorslaapkamer. De complete badkamer uit 2015 is voorzien van een ligbad, douche, toilet, designradiator, wastafelmeubel en badmeubelkast.

Tweede verdieping:
Vanuit de overloop van de eerste verdieping bereik je middels een vaste trap de tweede verdieping. De zolderverdieping is onderverdeeld in een voorzolder en zolderkamer. De voorzolder is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur en u treft een luik met vlizotrap naar de bergzolder. Tevens is er nog bergruimte achter de dakschuinte. De fijne zolderkamer is voorzien van Velux dakvenster.

Buiten:
Aan de voorzijde beschikt u over een eigen voortuin als wijze van border tussen de brede trottoir en de woning.
Aan de achterzijde een geheel op het zonnige zuiden georiënteerde achtertuin. Omsloten met houten schuttingen. De tuin is verhard met sierbestrating en u treft hier een houten tuinhuisje als berging aan, voorzien van elektra.
Achter op het perceel staat een ruime stenen berging, welke multifunctioneel is te gebruiken, voor salon of kantoor aan huis. De berging beschikt over dubbele tuindeuren voorzien van dubbele beglazing, u treft in de voorruimte (wachtkamer) een toilet voorzien van fontein aan en extra aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Aansluitend een salon / werkkamer voorzien van een keukenblokje een vaste werkkast en een lichtkoepel.
Een ideale multifunctionele werkplek. Eigen achterom.

Algemeen:
- Ruime lichte woning
- Goed onderhouden
- 4 slaapkamers
- Ruime ideale multifunctionele ruimte
- Aangesloten op stadsverwarming
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 347.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
375 m3
Perceel
142 m2
Woonoppervlakte
102 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
17 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
2007
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.