listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 675.000

Fraterstuin 5

Goirle
  • 4 slaapkamers
  • 148 Woonoppervlakte
  • 69 m2
Binnen de oude kloostermuur, in de prachtige Fraterstuin, is deze bijzonder comfortabele woning in de verkoop gekomen. De woning is onderdeel van een project van dertien woningen, gebouwd onder architectuur van Bedaux de Brouwer Architecten, die met dit ontwerp in 2010 de Architectuurprijs Midden Brabant wonnen. Volledig te verklaren gezien de ruimtelijkheid van de vertrekken, het licht, de ogenschijnlijk eenvoudige ingrepen die zorgen voor een speelse uitstraling, fijne atmosfeer en het efficiënt gebruik van ruimte. In het souterrain is de garage, een grote slaap- of werkkamer en extra werkruimte. De begane grond (iets boven straatniveau) biedt plaats aan twee heerlijke slaap- of werkkamers, een eigen badkamer en apart toilet. Op de eerste verdieping treft u de royale living en zeer complete woonkeuken. Op de tweede verdieping een ruime lichte slaapkamer en badkamer en suite.

De woning heeft energielabel A, is voorzien van zonnepanelen en is m.u.v. de garage volledig voorzien van vloerverwarming. Bovendien beschikt u over twee riante terrassen met zon- en schaduwmogelijkheden. Kortom; een moderne woning, zeer karakteristiek en bijzonder comfortabel. 

De Fraterstuin is een heerlijk groene locatie, autovrij en met alle ruimte voor spelende kinderen. U woont centraal in Goirle, op wandelafstand van winkels, kinderopvang, basis- en middelbare scholen, een theater, bibliotheek en verschillende goede restaurants. Op steenworp afstand vindt u tevens een zwembad en een sportpark met faciliteiten voor o.a. tennis, hockey en voetbal, net als hobbyclubs als muziekles, koren, literatuur- en bridgeclubs e.d. Het bos, met vele mogelijkheden voor de wandel- of fietsliefhebber, is gelegen op tien minuten loopafstand. De bruisende binnenstad van Tilburg is op fietsafstand, en binnen tien minuten bent u in België. Via de A58 en A65 heeft u snel toegang tot uitvalswegen naar o.a. Breda, Eindhoven en Den Bosch. 

• Woonoppervlakte: 148 m²
• Inhoud: 692 m³
• Gebouwgebonden buitenruimte: 38 m²
• Bouwjaar: 2008


INDELING 

Souterrain

Het souterrain wordt betreden via de garage met ruimte voor een auto en separate berging. Vervolgens bereikt u de werkruimte met royale inbouwkast en trapopgang naar de begane grond. Opvallend is dat de wanden tussen werkruimte en garage uit glas zijn opgetrokken, wat zorgt voor een open doorkijk. Via deze werkruimte bereikt u tevens een grote slaap- of werkkamer met strak afgewerkte wanden. Slaapkamer en extra werkruimte zijn voorzien van laminaat.  


Begane grond

Via een bordestrap naar de verhoogde entree bereikt u de hal met garderobe en meterkast, nette toiletruimte en toegang tot badkamer en twee slaap- of werkkamers. De beide kamers zijn heerlijk ruim en door grote raampartijen zeer licht. Het vertrek aan de achterzijde geeft via een schuifpui toegang tot een terras op het noorden. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van wastafel, spiegel met verlichting, wandkast en douche. De vloerverwarming zorgt voor veel comfort.


1e verdieping

Deze verdieping staat volledig in dienst van de royale woonkamer en -keuken. De woonkamer is heerlijk licht door een grote raampartij op hoogte, waardoor u vrij uitkijkt over de groene omgeving. Het vertrek is afgewerkt met eikenhouten parket, vloerverwarming, strak afgewerkte wanden en bijzondere plafondspots. U vindt hier een trap naar de begane grond evenals naar de tweede verdieping. 
Aan de achterzijde ligt de luxe woonkeuken, uitgerust met een luxe tegelvloer. De keuken is gemaakt naar ontwerp van de huidige bewoners en bestaat uit een modern keukenmeubel met L-vormig natuurstenen werkblad en kastenwand met bergruimte en apparatuur. U treft hier een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, dubbele combi-oven, koelkast en vriezer, allen van Miele. 


2e verdieping

Op de overloop is een grote inbouwkast met apparatuur en witgoedaansluitingen. Aangrenzend treft u een ruime slaapkamer voorzien van eikenhouten parket, strak afgewerkte wanden en een grote raampartij. Via de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. Deze is volledig betegeld en voorzien van een lichtkoepel. U vindt hier een designradiator, wandcloset, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en ligbad. De overloop geeft tevens toegang tot een geweldig dakterras, uitkijkend over de Fraterstuin en voorzien van zonwering. 


Buiten

Zowel de begane grond als de tweede verdieping geven toegang tot een buitenruimte. Het balkon op de begane grond is gelegen op het noorden en biedt een groen uitzicht. Het dakterras op de tweede verdieping ligt aan de zuidzijde en kijkt uit over de omheinde Fraterstuin. 

De bijzonderheden van deze woning:
- bijzonder ruime gezinswoning met veel uitstraling
- naar ontwerp van Bedaux de Brouwer Architecten
- vier slaapkamers
- twee badkamers
- woonetage boven straatniveau, waardoor veel privacy
- terrassen op begane grond (boven straatniveau) en dakterras 2e verdieping 
- energielabel A
- Cv-combiketel Remeha en Uponor regelsysteem (dec. 2021)
- 9 zonnepanelen (2018)
- parket in living en op bovenverdieping recentelijk geschuurd en gelakt
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 675.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
692 m3
Perceel
69 m2
Woonoppervlakte
148 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
38 m2
Overig inpandige ruimte
51 m2
Bouwjaar
2008
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.