listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 389.000

Ringbaan-West 286

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 109 Woonoppervlakte
  • 137 m2
Bent u op zoek naar een sfeervol jaren ’30 huis vol met karakteristieke elementen dan bent u hier aan het juiste adres! Glas-in-lood, en-suite deuren, terrazzo vloer, originele plafonds en houten parketvloer: deze woning heeft het allemaal!
Gecombineerd met een leuke tuin op het zuidoosten en vlakbij de stad.


INDELING

Begane grond

Via een portaal toegang tot de entree door middel van een prachtige voordeur met glas-in-lood ramen komt u in de hal met terrazzo vloer, fraaie trapopgang en toegang tot de royale kelder. Deze is goed geventileerd en erg groot, tevens met opstelling van de vernieuwde meterkast. Volledig betegeld toilet met fontein. Woonkamer en-suite met schuifdeuren, houtkachel en fraaie wengé parketvloer in visgraatmotief. De eetkamer is aan de voorzijde gelegen en de zitkamer aan de achterkant, deze beschikt over openslaande tuindeuren. De originele plafonds maken het plaatje compleet, wat een heerlijke sfeer!
De moderne, vernieuwde keuken uit 2020 beschikt eveneens over een terrazzo vloer en een opstelling aan twee zijden. De keuken heeft inbouwapparatuur te weten: inductie kookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. Loopdeur naar tuin en aansluitend de uitbouw waarin tuinkamer met betonvloer en openslaande tuindeuren.


Eerste verdieping

Overloop met vaste kast waarin wasmachine en droger, hoofdslaapkamer met vaste kast, tweede slaapkamer aan de voorzijde met glas-in-lood en badkamer voorzien van ligbad, douche in cabine, twee wastafels en toilet. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van inbouwspots alsmede glas-in-lood raam. Alle vertrekken voorzien van laminaatvloer.


Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Mooie zolderverdieping met derde slaap-/werkkamer en veel bergruimte. Opstelling CV combiketel.


Tuin

Fraai aangelegde achtertuin met mooie bestrating gelegen op het zuidoosten. Berging met achterom en elektra.


Ligging

De ligging is gewild en centraal tussen de wijk Zorgvlied en het centrum, nabij een fijn stadspark (Kromhoutpark) en op korte afstand van diverse uitvalswegen. Het bruisende centrum van Tilburg bevindt zich op vijf minuten fietsafstand en is ook per bus goed bereikbaar. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het Burgemeester van de Mortelplein met diverse winkels en voorzieningen.


Algemeen
• CV combiketel Remeha uit 2019;
• Dakisolatie;
• Houten kozijnen met dubbel glas;
• Betaald parkeren voor de deur;
• Toilet en keuken begane grond zijn aangesloten op beerput bij buren en functioneert uitstekend, rest woonhuis op riool Ringbaan West.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 389.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
437 m3
Perceel
137 m2
Woonoppervlakte
109 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
7 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Overig inpandige ruimte
12 m2
Bouwjaar
1926
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.