listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 475.000

Bergstraat 95

Goirle
  • 2 slaapkamers
  • 128 Woonoppervlakte
  • 208 m2
Soms heb je van die huizen die voor een waar wow-effect zorgen. Het spreekt je direct aan en je bent er echt van onder de indruk. Dit huis is hiervan een voorbeeld. 
Achter de karakteristieke gevel ligt een bijzondere ruime woning, met karakter, comfort en ruimte.

Deze instapklare uitgebouwde woning uit de jaren 20 is de laatste jaren compleet gerenoveerd en verbouwd, hierbij is oog is gehouden voor authentieke details zoals hoge plafonds en deuren, glas-in-loodramen gecombineerd met eigentijdse en tegelijk tijdloze materialen. 
De woning beschikt over een voorkamer, ruime woonkamer en-suite met gashaard, riant uitgebouwde woonkeuken met luxe complete keukeninrichting (Bulthaup), een riante ouderslaapkamer met hoog en schuin plafond gecombineerd met originele balken, badkamer en-suite met vrijstaand ligbad, inloopdouche, prachtige granieten wastafel. Een prachtig aangelegde tuin waar je helemaal tot rust komt, genietend van de beukenhagen, rijk beplante borders, plataan bomen en een werkelijk schitterende veranda waar het tot in de late uurtjes genieten is. Deze bijzondere woning biedt zowel aan een jong stel, als aan 50-plussers veel woongenot. 

De ligging is nabij winkels en het dorpscentrum ligt op loopafstand met vele voorzieningen binnen handbereik. Zoals diverse scholen, sportfaciliteiten, zwembad, eetgelegenheden, Beekse Bergen, parken en een natuurgebied. Winkelcentrum de Hovel biedt een ruim aanbod aan winkels en supermarkten. Het openbaar vervoer is goed geregeld en de uitvalswegen de A58 en N630 zijn tevens snel bereikbaar. 


INDELING

Begane grond

Wanneer u de woning binnenstapt in de hal, proeft u direct de sfeer die in de gehele woning terug te vinden is. De hal, voorzien van een Belgische blauwe hardsteen tegelvloer, geeft toegang tot de kelder en aan de rechterzijde middels twee keer twee dubbele deuren toegang tot de voorkamer en woonkamer-en-suite. In de voorkamer staan twee prachtige radiatoren (rechtstreeks uit het Rijksmuseum) en de mooie raamschutters zorgen voor de unieke sfeer van deze kamer. Vanuit de voorkamer loop je de sfeervolle woonkamer binnen waar het 's avonds genieten is bij de gashaard, de twee kamers zijn voorzien van tijdloze sisal vloerbedekking. 

De riant uitgebouwde complete woonkeuken is een plaatje. De luxe strakke leefkeuken is van het merk Bulthaup. De keuken is ingericht met een kookeiland voorzien van een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser (Siemens), vaste wastafel met qooker en in het eiland treft u enorm veel bergruimte door de hoeveelheid laden. Kastenwand met combi-oven (Siemens), inbouwkoffiezet apparaat (Siemens) en koelkast. Middels dubbele tuindeuren is er toegang tot de omsloten tuin met rijk gevulde borders, beukenhagen, terras met dakplatanen en een heerlijke veranda. 

Halletje met toilet voorzien van vrijhangend closet en trapopgang. 


1e verdieping

Overloop met toegang tot de riante masterbedroom en open luxe badkamer. Deze verdieping is geheel ingericht als verdieping voor u. Een ware master-bedroom, waarbij u beschikt over een en-suite-badkamer.
De badkamer is luxe ingericht met een vrijstaand ligbad, een prachtig granieten wastafel met spiegelwand, een inloopdouche en een separaat toilet. De speelse ramen in de badkamer zorgen voor voldoende lichtinval en natuurlijke ventilatie. Vanuit de badkamer is er een deur naar de hal. 
Een erg sfeervolle verdieping met de originele dakspanten in het zicht. 
Mocht u meer slaapkamers wensen is dit vrij eenvoudig te realiseren, zo ook het afsluiten van de badkamer behoort tot de mogelijkheden. 


Tweede verdieping

Een heerlijke royale ruimte als zijnde voorzolder met daarop de cv-opstelling (type Ecomline Hr uit 2010) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de zolderslaapkamer. 
Achter de knieschotten is voldoende bergruimte aanwezig. Er zijn op maat gemaakte kasten welke ter overname worden aangeboden, de velux dakramen zorgen voor een prettig lichtinval,  de planken vloer als ook de in het zicht zijnde balkenpartij zorgen ter plaatse voor een aangename sfeer.  


Buiten

Achter de woning ligt een sfeervolle gezellige tuin. De tuin beschikt over een verhoogde houten veranda met terras waar het tot in de late uurtjes heerlijk genieten is. 
Een romantisch terras onder de plataanbomen en rijk gevulde borders met witte Annabelle en mooie beukenhagen. De tuin biedt volledige rust en privacy. 
Er is een aparte houten berging voorzien van elektra en achterom. 
Er bestaat de mogelijkheid om nog circa 15 m2 tuin bij te kopen van de gemeente. 


Algemeen: 
- perceel totaal 238 m2, waarvan 30 m2 mandelig terrein
- rust, ruimte, sfeer en privacy
- authentieke details aanwezig 
- houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing
- tuin 2 jaar geleden aangelegd
- luxe compleet ingerichte leefkeuken 
- zeer sfeervolle, goed onderhouden en instapklare woning op fijne locatie!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 475.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
537 m3
Perceel
208 m2
Woonoppervlakte
128 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Overig inpandige ruimte
19 m2
Bouwjaar
1926
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.