listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 265.000

Hobbemastraat 5

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 102 Woonoppervlakte
  • 86 m2
Deze fijne ruime jaren 30-woning is gelegen in de gewilde wijk “Korvel”, nabij winkels, het centrum van Tilburg, de uitvalswegen en het groene Kromhoutpark. De woning heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een riante zolderslaapkamer op de tweede verdieping, compacte plaats, met aangebouwde stenen berging en achteringang.
De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen, alle ramen zijn voorzien van rolluiken, deze zijn handmatig te bedienen, behalve het rolluik beneden aan de achterzijde, deze is elektrisch. 


INDELING

Begane grond

Entree/hal, met trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer met een grote open verbinding naar de keuken. 
De lichte en sfeervolle woonkamer met laminaatvloer heeft een schouw met openhaard. In de achterkamer tref je onder de trap een diepe trapkast/provisiekast waarin ook de meterkast is geplaatst. 
De open keuken is voorzien van veel kasten en een ruim lang werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, combi-oven, vaste wastafel, afzuigkap, koel-vries combinatie en een vaatwasser. 
Ook hier tref je weer een groot raam waardoor er heerlijk veel daglicht binnen komt. 
Achter de keuken liggen de badkamer en het aparte toilet. 

De keurig nette badkamer (2019) is voorzien van een moderne lichte tegel en is ingericht met een fijne douche en een wastafel met meubel. In de badkamer is de aansluiting voor de was apparatuur. Naast de badkamer treft u het toilet.
Tegenover de badkamer is de achterom naar de tuin. 


Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers. De twee ruime slaapkamers zijn voorzien van handige inbouwkasten. De kleine achterste slaapkamer is een fijne werkkamer/babykamer. De verdieping is voorzien van een doorlopende lichte laminaatvloer.


Tweede verdieping

Middels een vaste trap is de zolder/vierde slaapkamer te bereiken. De zolder is netjes afgewerkt met een grote dakkapel. Hierdoor is de verdieping nog makkelijk in te delen met een voorzolder en zolderslaapkamer/werkkamer. 


Achtertuin/plaats

De achtertuin/plaats is vrij compact en geheel bestraat, maar er is genoeg ruimte om lekker buiten te zitten. Er is een aangebouwde stenen berging welke is voorzien van elektra en achteringang. De berging is geïsoleerd en hier tref u de CV-ketel (Remeha 2016). Middels een zijpoort is de berging te bereiken voor de fietsen en de containers. 

Algemeen:
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen
- Alle ramen zijn voorzien van rolluiken, deze zijn handmatig te bedienen m.u.v. het rolluik beneden aan de achterzijde, deze is elektrisch
- Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en openhaard
- Dichtbij het centrum en uitvalswegen gelegen
- Een uiterst charmante woning waar het heerlijk wonen is. 
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 265.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
381 m3
Perceel
86 m2
Woonoppervlakte
102 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Overig inpandige ruimte
12 m2
Bouwjaar
1931
Energielabel
G

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.