listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 329.000

Esschebaan 88

Oisterwijk
  • 2 slaapkamers
  • 97 Woonoppervlakte
Sfeervol, eigentijds 3-kamerappartement in servicecomplex Burghtweide.
• In 2006 gemoderniseerd.
• Hedendaags wooncomfort.
• Gelegen op de vierde etage, aan de achterzijde, grote toren.

Het appartement beschikt over een berging en over een garage (nummer 28) op eigen terrein.

Wonen in het luxueuze servicecomplex Burghtweide betekent zelfstandig wonen met behoud van privacy in een veilige woonomgeving. Wonen op het niveau dat past bij uw stijl van leven.

Het complex is zeer centraal gelegen t.o.v. het gezellige en karakteristieke Oisterwijkse dorpscentrum met de vele voorzieningen, het centraal station en de diverse uitvalswegen. Verder ligt Burghtweide te midden van een fraai aangelegd park met directe aansluiting op de fiets- en wandelpaden van het natuurgebied de Kampina.

Gebruiksoppervlakte: ca. 97 m²
Bijdrage VvE : ca. € 1.092,58 per maand (servicekosten, inclusief bijdrage groot onderhoudsfonds ). Voorschot verwarming € 99,-- per maand.

U bereikt het appartement middels één van de twee recentelijk vernieuwde liften of via de trap.

Indeling appartement:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de diverse ruimten; de garderobe-en toiletruimte, de woonkamer, de keuken, de hoofdslaapkamer en 2e slaap/werkkamer en de badkamer.

In de royale woonkamer is sprake van veel lichtinval en heeft u aan alle zijden mooi, groen uitzicht. De woonkamer heeft middels een schuifpui toegang naar het balkon. Dit is een heerlijke buitenruimte met windvrije balkonbeglazing en een schuiframen. U kunt hier de hele dag genieten van de het uitzicht op de tuin en de zon.
De keuken is ingericht met een net, eigentijds keukenblok met 1 ½ spoelbak, elektrische kookplaat, afzuigkap en een losse koel/vriescombinatie.
De ruime hoofdslaapkamer beschikt over 4 vaste kasten en kijkt uit op bomen en groen. Aangrenzend is de gemoderniseerde badkamer gelegen, die is ingericht met een inloopdouche, ligbad (momenteel niet in gebruik), wastafelmeubel, spiegelkast en designradiator. Hier zijn de aan/afvoeren droger en wasmachine. De tweede slaap/werkkamer heeft een vaste kast, een rolluik en aansluiting wasmachine.

Nabij de entree van het appartement bevinden zich 2 kasten met daarin de meterkast(vernieuwde groepenkast) en de (huur)boiler. Verder is er een berging op de gang en heeft u in de kelder van het gebouw de beschikking over een wijnvak. Op het eigen terrein is een garage (nummer 28) gelegen met elektrisch bedienbare garagedeur. Verder zijn er gezamenlijke fietsenbergingen.

Bijzonderheden van dit appartement:
• Het appartement is in 2006 gemoderniseerd, waardoor er sprake is van een eigentijds, zeer sfeervol appartement.
• Het appartement is voorzien van vernieuwde draai-kiepramen met dubbel glas HR++.
• Het balkon is voorzien van zonnescreens. De ramen van de hoofdslaapkamer en de schuifpui hebben horren.
• De wanden en plafonds zijn afgewerkt met stucwerk, glasvezelbehang en granol. De vloeren met pvc-laminaat, en tegels.
• Drempelloos appartement.
• Verwarming middels blokverwarming, warmwater middels huurboiler.
• In de koopovereenkomst zal een algemene ouderdoms-en asbestclausule worden opgenomen.


INFORMATIE BURGHTWEIDE

Wonen in Burghtweide betekent zelfstandig, maar ook levensloopbestendig wonen. Indien nodig kan in de toekomst een beroep worden gedaan op de zorgvoorzieningen. Het servicecomplex Burghtweide bestaat uit 69 appartementen, garages, een gezellige foyer en een restaurant. Verder is er een fraai aangelegde tuin – met jeu-de-boules-baan- die voor alle bewoners toegankelijk is.

Burghtweide biedt u ruimte en rust, sfeer en comfort en optimale service. Er zijn veel voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, zoals fitnessruimte, restaurant, logeerkamers, de foyer met leeshoek, biljartruimte, kapsalon en schoonheidssalon. En u kunt zich aansluiten bij de dames-en herensoos, de wandelclub of de gymnastiekclub

De maandelijkse bijdrage aan de VvE bestaat uit de servicekosten en een bijdrage groot onderhoud. In deze bijdrage zijn o.a. inbegrepen: het verbruik van water van het appartement, verwarming algemene ruimtes, diverse verzekeringspremies, teamkosten, onderhoud van het gebouw, tuin en inventaris.
Graag informeren wij u nader over het unieke serviceconcept (voorzieningen en diensten) van Burghtweide. Meer informatie vindt u ook op de uitgebreide website :
www.burghtweide.nl
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 329.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
332 m3
Woonoppervlakte
97 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
23 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Overig inpandige ruimte
1 m2
Bouwjaar
1971
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.