listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 545.000

Schout Crillaertstraat 11

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 145 Woonoppervlakte
  • 320 m2
Op een mooie locatie in de gewilde wijk "Zorgvlied" gelegen goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met L-vormige woonkamer, woonkeuken, kantoorkamer in de voormalige garage met aansluitend een berging, 4 royale slaapkamers en moderne badkamer op de verdieping, ruime oprit met carport, voortuin met oprit en een achtertuin op het westen. Deze tweekapper is verder gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, winkels, bossen, universiteit (UvT), scholen alsmede het centrum.

Indeling begane grond

Royale entree/hal voorzien van travertin vloer met meterkast (voldoende groepen), modern toilet (hangcloset) met fontein, trapopgang en berg-/trapkast. Toegang tot de heerlijke L-vormige living met open haard en vaste kast. De lichtinval is fantastisch en de woonkamer is voorzien van een klassieke massief Argentijns blanke hardhouten vloer. Loopdeur naar de achtertuin. Aansluitend de woonkeuken voorzien van een L-vormig keukenblok met inbouwapparatuur te weten: vier pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser (Siemens) en koelkast. Tevens opstelling CV combiketel (Nefit topline, 2010). Ook via de woonkeuken een loopdeur naar het terras / de achtertuin.

Eerste verdieping

Vier royale slaapkamers en een moderne badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en deze beschikken beide over een deur naar het balkon en beiden over twee vaste kasten en een wastafel. Indien gewenst kan op relatief eenvoudige wijze het balkon bij de kamers getrokken worden. Twee riante slaapkamers aan de achterzijde waarvan de hoofdslaapkamer beschikt over een wastafel in meubel en twee vaste kasten. De vierde kantoor-/slaapkamer beschikt over een grote vaste kastenwand alsmede over een wastafel. De twee kamers achter zijn met elkaar verbonden door middel van een loopdeur. Moderne, volledig betegelde, badkamer voorzien van wastafel in meubel, hangcloset, inloop-/regendouche, decorradiator en ventilatie.

Tuin

Voortuin met diepe oprit en aansluitend een carport van maar liefst 9,5 meter lang. Deze fraaie carport is aan de voorzijde voorzien van een zeer degelijke poort (staal met houten invulling). De carport staat in open verbinding met de onder architectuur aangelegde gezellige en privacy biedende achtertuin. Toegang tot de voormalige garage verbouwd tot kantoorkamer annex speelkamer/hobbyruimte. Deze ruimte is voorzien van geisoleerde vloeren en wanden alsmede van nieuwe kozijnen (2011) met dubbel glas. Opstelling wasmachine en droger en elektrische verwarming. De riolering werd indertijd eveneens vernieuwd met een eigen doorspoelmogelijkheid waarvan de aansluiting bij de achter de garage gelegen berging zit. Terras met zonnescherm en buitenkraantje.

Algemeen

* Alle wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk;
* Deels aluminium kozijnen met HR++ beglazing, deels hout met dubbel glas en één deur met enkel glas;
* Voordeur in aluminium uitgevoerd met driepuntsluiting, ramen voorzijde aluminium met slagvast glas;
* Geïsoleerd dak voorzien van duurzaam dakleer;
* Dak garage geïsoleerd met 6 cm dubbel gecacheerde steenwolplaten en de vloer voorzien van polystyreen isolatie;
* Aanvaarding september/oktober 2023.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 545.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
521 m3
Perceel
320 m2
Woonoppervlakte
145 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
22 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
42 m2
Bouwjaar
1969
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.