listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 535.000

Kinderdijkstraat 27

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 162 Woonoppervlakte
  • 291 m2
Sfeervolle, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met vernieuwde keuken aan de voorzijde. De woonkamer en eetkamer grenzen aan de sfeervolle tuin met zwembad. De woning heeft vier volwaardige slaapkamers (voorheen vijf) en een oprit voor meerdere auto’s.

De woning is zeer centraal gelegen in de Reeshof. Binnen enkele minuten bent u op het winkelcentrum De Heyhoef en sportvoorzieningen, het Station en de uitvalswegen zijn goed bereikbaar. 


INDELING

Begane grond

Entree in hal met de meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en toiletruimte. Het toilet is voorzien van mozaïek wanden, een zwevend closet en fonteintje. De royale woonkamer met eiken houten vloer, centraal gelegen open haard en openslaande tuindeuren heeft veel lichtinval door de aanwezige dakvensters. Vanuit de woonkamer toegang tot de gezellig eetkamer en ook hier zijn openslaande tuindeuren aanwezig. 
De woonkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een vernieuwde opstelling (2021). Een rechte opstelling aan de wand en een opstelling met hoge kasten. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven/magnetron, oven, grote koelkast en wijnklimaatkast.  
Vanuit de eetkamer toegang tot de praktische bijkeuken met de aansluiting voor de was-apparatuur en extra kastruimte met gootsteen. Vanuit de bijkeuken komt u in de garage voorzien van een kanteldeur met extra loopdeur. Boven de garage is bergruimte aanwezig onder de schuine kap.


1e verdieping

Overloop met vaste kastenwand en de trapopgang naar de 2e verdieping. Grote slaapkamer aan de achterzijde met een doorgang naar de kastenkamer (voorheen 2 slaapkamers) en een slaapkamer aan de voorzijde. Beide kamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Royale badkamer met douche in cabine, ligbad, dubbele wastafel in meubel en toilet. Het geheel is in lichte kleuren uitgevoerd.  


2e verdieping

Voorzolder met toegang tot twee slaapkamers onder de schuine kap. Beide kamers zijn voorzien van een dakraam en één van de slaapkamers heeft een vaste kast.  


Buiten

Voortuin met oprit voor meerdere auto’s. Achtertuin grenzend aan het water met terras aan de woning, gazon (kunstgras) en een terras rondom het zwembad met pomp, achter in de tuin. Vanuit de achtertuin een vrij uitzicht over de Campenhoefdreef.

Bijzonderheden:
* de woning heeft energielabel A;
* zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht;
* schilderwerk is 2 jaar geleden uitgevoerd;
* domotica aanwezig op de begane grond;
* keuken vernieuwd in 2021.

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 535.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
620 m3
Perceel
291 m2
Woonoppervlakte
162 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Overig inpandige ruimte
11 m2
Bouwjaar
1995
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.