listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 320.000

Hoogvensestraat 65 B

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 90 Woonoppervlakte
  • 87 m2
Deze sfeervolle en gemoderniseerde tussenwoning is gelegen op een toplocatie in het centrum van Tilburg, in de geliefde woonwijk Hoogvenne, nabij de Piushaven. In de directe omgeving zijn (basis)scholen, winkels en overige voorzieningen aanwezig. De levendige Piushaven met terrassen en horeca is op loopafstand en de uitvalswegen naar de omliggende steden zijn zeer goed bereikbaar.
De woning is instapklaar en voorzien van een moderne en vernieuwde keuken en badkamer. 


INDELING

Begane grond

Entree in hal met vernieuwde tegelvloer en trapopgang naar de verdieping. Toegang tot de woonkamer met een sfeervolle erker (vernieuwd dak) aan de voorzijde, een diepe trapkast en afgewerkt met een nette laminaatvloer (Quick step). De moderne en vernieuwde keuken is gelegen in de achterbouw. Deze is voorzien van een rechte opstelling met apparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, kokend waterkraan, combi/magnetron, vaatwasser en koelkast. Achter de keuken is de bijkeuken gelegen waar de Cv-ketel is geplaatst in een nette kast. Tevens is er ruimte voor de opstelling van de wasapparatuur. 
Royale en moderne badkamer met ligbad, inloopdouche met regendouche, waterval en handdouche en wastafel in meubel. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van zwarte kranen en douche.
Aparte toiletruimte met zwevend closet en ook deze ruimte is recent vernieuwd. 


1e verdieping

Overloop met toegang tot het platte dak en de trapopgang naar de zolderverdieping. 
Twee royale slaapkamers. De grote slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde en voorzien van een vaste schoenenkast. De slaapkamer aan de achterzijde is momenteel in gebruik als werkplek maar qua afmeting ook zeer geschikt als slaapkamer. 


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Op deze verdieping is een dakkapel aanwezig (met vernieuwd dak) en veel bergruimte. De zolder wordt momenteel gebruikt als berg-/opslagruimte maar er bestaat een mogelijkheid tot het creëren van een zolderkamer. 


Buiten

De tuin/plaats is recent voorzien van nieuwe bestrating (keramische tegels). Aan de achterzijde is de tuin overkapt en daar is ook de poort naar de achtergelegen brandgang aanwezig. Dit platte dak is constructief geschikt voor het maken van een dakterras. 
Achter de woning is de berging gelegen, deze is voorzien van elektra en de buitenzijde is afgewerkt met composiet planken. De schutting naar de buren is vernieuwd. 


Bijzonderheden:
• elektra volledig vernieuwd in 2021-2022;
• keuken is vernieuwd in 2021-2022 en badkamer is vernieuwd in 2020-2021;
• in alle kamers is bedraad internet aanwezig;
• geheel voorzien van flexibele verwarmingsleidingen;
• woning is volledig voorzien van vernieuwd stucwerk;
• platte dak is volledig voorzien van dakisolatie;
• gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (behalve dakkapel).

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 320.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
351 m3
Perceel
87 m2
Woonoppervlakte
90 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Overig inpandige ruimte
8 m2
Bouwjaar
1939
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.