listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 319.000

Spakenburglaan 40

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 105 Woonoppervlakte
  • 144 m2
Op een mooie en rustige locatie in Dalem-Zuid aan een autoluwe straat gelegen tussenwoning met heerlijk vrij uitzicht, diepe tuin en met ruim dakterras op de eerste verdieping.
Deze woning is gunstig gelegen ten aanzien van scholen, winkelcentrum Dalem/de Heyhoef, sportvoorzieningen en uitvalswegen, alsmede het natuurgebied de Dongenvallei. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in breed opgezette straat. Zodra je bij deze tussenwoning binnen stapt, voelt het goed: een lichte woonkamer, een fijne woonkeuken, een eigen plek voor iedereen in een van de riante slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging. Nog meer ruimte nodig? Op relatief eenvoudige wijze is de woning op de begane grond aan de achterzijde en op de eerste en tweede verdieping aan de voorzijde uit te bouwen. Diverse buren hebben dit in het verleden gedaan.


INDELING

Begane grond

Hal/entree met meterkast en unit voor de stadsverwarming. Toegang tot de L-vormige woonkamer op de tuin gericht met openslaande tuindeuren naar het terras, achterpui met veel lichtinval (raampartijen doorlopend tot aan de grond).
De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en er is een aansluiting voor een houthaard of palletkachel.
Afgesloten trapportaal met toegang tot het deels betegeld toilet met vrij hangend closet en fonteintje.
Aan de voorzijde gesitueerde ruime keuken met lichte keukeninrichting, vrij uitzicht en veel lichtinval. De keuken is uitgevoerd met de navolgende inrichting; combimagnetron van het merk Miele, keramische kookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser (2020) en afzuigkap. De keuken is voorzien van een tegelvloer. Ook in de keuken lopen de ramen tot aan de grond waardoor veel daglichttoetreding.


1e verdieping

Overloop met laminaatvloer, raam tot aan de grond, bergkast met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en toegang tot de twee slaapkamers. De voorslaapkamer heeft toegang tot het riante dakterras met heerlijk vrij uitzicht. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, douche, zwevend closet, vaste wastafel en designradiator.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken overloop met raam doorlopend tot aan de grond. De overloop geeft toegang tot de riante masterbedroom (ca. 25m2) met mooie laminaatvloer en met een fraai vrij uitzicht en veel lichtinval vanwege de grote raampartijen. De kamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een mooie vasten kastenwand of walk-in-closet.


Buiten

De achtertuin is gelegen op het oosten en ingericht met zonneterras voorzien van sierbestrating en gazon, houten erfafscheiding en houten berging voorzien van elektra met achterom.

Deze woning ligt in de kindvriendelijke wijk Dalem Zuid in stadsdeel de Reeshof. Direct nabij de woning zijn meerdere speeltuinen en een kinderboerderij te vinden. Alle belangrijke voorzieningen, denk aan scholen, diverse winkelcentra en sportverenigingen, zijn binnen handbereik. Daarnaast heeft de Reeshof een eigen treinstation en een snelle ontsluiting naar de omliggende dorpen, de snelweg richting Breda, Eindhoven en centrum Tilburg. En zo ook op de fiets via de nieuwe snelfietsroute F58.


Algemeen:
* fraaie ligging in de straat met heerlijk weids uitzicht;
* geheel uitgevoerd met dubbele beglazing;
* veel lichtinval door grote raampartijen;
* de woning is aangesloten op het stadsverwarmingsnet.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 319.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
357 m3
Perceel
144 m2
Woonoppervlakte
105 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
19 m2
Bouwjaar
2000
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.