listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 295.000

Van Alkemadestraat 8 a

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 85 Woonoppervlakte
  • 108 m2
Deze leuke starterswoning is gelegen in de Van Alkemadestraat tussen de Ringbaan-Oost, de Spoorlaan en de Enschotsestraat, en is daarmee op loopafstand van het bruisende stadshart gesitueerd. Daarnaast is de woning ideaal gelegen voor wie met het openbaar vervoer reist. Het centraal station van Tilburg is een paar minuutjes fietsen. Met de auto bereik je daarnaast snel de Ringbanen met uitvalswegen richting de omliggende dorpen en de steden Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Indeling:

Begane grond:
Hal, entree met garderobe. Ruime woonkamer met leistenen vloer met vloerverwarming, stucwerk wand- en plafondafwerkingen en openslaande tuindeuren. Keuken in dubbele opstelling met granieten blad, welke is uitgevoerd met de navolgende inbouwapparatuur: oven, koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine. In de provisiekast is tevens de meterkast gesitueerd. Via het achterportaal bereik je het toilet, de badkamer, de wasmachineruimte en kun je via de achterdeur naar de tuin. In de betegelde wasruimte zijn aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur, alsook de opstelling van de cv-combiketel (2022). Separaat toilet met zwevend closet. Ruime en volledig betegelde badkamer met ligbad, douche, designradiator en wastafel.

1e Verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers en trapopgang naar de 2e verdieping. De gehele verdieping is keurig afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk plafonds en spuitwerk wanden. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een ruime inbouwkast en beide slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

2e Verdieping:
De vaste trap brengt je naar het bovenportaal. Derde ruime slaapkamer voorzien van dakraam. Veel bergruimte vanwege de knieschotten.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuiden en onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating. In de tuin bevindt zich tevens een ruime berging. Ideaal voor het opbergen van al je tuinspullen, gereedschap en het parkeren van je fietsen. Via een achterom kun je de berging gemakkelijk met de fiets bereiken.

Algemeen:

Hoofdzakelijk hardhouten kozijnen.
Deels uitgevoerd met dubbel glas.
Toplocatie, nabij het centrum.
Begane grond voorzien van vloerverwarming.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 295.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
352 m3
Perceel
108 m2
Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
8 m2
Overig inpandige ruimte
14 m2
Bouwjaar
1936
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.