listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 445.000

Sint Willibrordstraat 47

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 114 Woonoppervlakte
  • 414 m2
Deze leuke twee-onder-een kapwoning met grote garage beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer op de 1e verdieping en een heerlijke grote tuin gelegen op het zuidoosten. 
In de directe omgeving vindt u diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, speelveldjes en sportfaciliteiten. Op loopafstand van de woning bevindt zich het winkelcentrum ‘Koningsoord’ met naastgelegen gezondheidscentrum en apotheek. Tevens is de woning uiterst gunstig gelegen ten opzicht van diverse uitvalswegen zoals de Molenstraat en de Durendaelweg. Hierdoor is de ontsluiting naar verschillende snelwegen perfect. 


INDELING

Begane grond

Middels de voortuin met oprit voor meerdere auto’s bereikt u de woning. Entree in ruime hal met tegelvloer en de trapopgang naar de verdieping. In de hal bevindt zich de meterkast, de kelderkast en de toiletruimte. Toiletruimte is voorzien van staand closet en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. Deze L-vormige lichte kamer is voorzien van vloerbedekking en balkenplafond. Vanuit de woonkamer middels dubbele schuifdeuren toegang tot de serre en toegang tot de keuken. 
De aparte keuken is voorzien van een L-vormige opstelling met apparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.
Achter de keuken is de bijkeuken gesitueerd. Hier is de opstelling van de Cv-ketel aanwezig, een fonteintje en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot een open bergzolder. 
De serre is voorzien van een zonnescherm en heeft toegang tot de diepe tuin middels een schuifpui. Door de ligging aan de achterzijde is dit een prettige ruimte om te verblijven.


1e verdieping

Overloop met toegang tot de slaapkamers en badkamer. De badkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een douche in cabine, een ligbad, toilet en dubbele wastafel met meubel. Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen en één slaapkamer aan de voorzijde, alle kamers zijn voorzien van een vaste kast. 


2e verdieping

Middels een luik te bereiken bergzolder. 


Buiten

Voortuin met oprit. Diepe achtertuin met grote dubbele poort naar de oprit en toegang tot de garage met bergzolder. De garage is voorzien van een gootsteen, elektriciteit en openslaande deuren naar de oprit. Achter de garage is een eenvoudige berging gelegen. De tuin is voorzien van terras aan de woning, gazon en beplanting. De tuin is vrij gelegen en volledig omsloten, deels door een schutting, deels door een haag. 

Bijzonderheden:
• kunststof voordeur;
• deels voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas;
• Cv-ketel, bouwjaar 2015;
• diepe achtertuin op het zuidoosten;
• badkamer op de 1e verdieping.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 445.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
423 m3
Perceel
414 m2
Woonoppervlakte
114 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
56 m2
Bouwjaar
1956
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.