listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 355.000

Bisschop Metziusstraat 7

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 94 Woonoppervlakte
  • 94 m2
Bisschop Metziusstraat is in een relatief rustige omgeving gelegen ten opzichte van de nabijheid van handige voorzieningen. Deze locatie is namelijk ideaal wanneer u op zoek bent naar een woning dichtbij de stad, zonder continu in de drukte te zitten. Zo bereikt u het bruisende centrum van Tilburg in slechts enkele minuten fietsen. Hier vindt u talloze winkel- en horecagelegenheden. Op stap met het openbaar vervoer? Binnen 5 minuten met de fiets bereikt u het NS-station Tilburg Centraal en in de nabije omgeving vind u tevens diverse bushaltes.

Bent u op zoek naar een werkelijk instapklare, charmante, jaren '30 woning op korte afstand van het stadscentrum? Dit leuke huis is onder meer voorzien van een lichte woonkamer met zeer nette visgraat pvc vloer (2021), open keuken, twee slaapkamers (mogelijkheid tot drie), een badkamer op de eerste verdieping en een flinke zolder welke met vaste trap bereikbaar is. De gezellige stadstuin is gelegen op het zuidwesten.

Het energielabel is een oud label, verkopers hebben hierna nog isolatiemaatregelen getroffen waardoor het label nieuw zou uitkomen op D/C

Begane grond:
Middels het voorgelegen trottoir is de voordeur van de woning te bereiken. Vervolgens komt u in de hal waar zich ook de ruimte ten behoeve van de garderobe bevindt. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.
De sfeervolle woonkamer staat in open verbinding met de keuken en biedt voldoende plaats aan zowel een royale zithoek als flinke eettafel. De woonkamer is afgewerkt met een mooie pvc visgraat vloer en lichte wand- en plafondafwerking.

De keuken is aan de tuinzijde van de woning gelegen, is uitgevoerd in een dubbele opstelling en voorzien van een moderne installatie, te weten een gaskookplaat, afzuiginstallatie, koelkast, vriezer, combi-oven en een vaatwasmachine. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het toilet, een grote inbouwkast en de buitendeur naar de achtertuin. De ruime inbouwkast is ideaal voor bergruimte en zit de wateraansluiting gesitueerd voor de besproeiing van de tuin.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop zijn de twee slaapkamers, de badkamer en het toilet bereikbaar. De sfeervolle slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kastenwand op hoogte waardoor aan de onderzijde nog ruimte is voor een bed of bureau. De tweede slaapkamer is aan de achterkant. Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. De gemoderniseerde badkamer beschikt over een inloopdouche met douchewand van glazen bouwstenen en brede wastafel met onderbouwmeubel.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. De zolderruimte is momenteel een grote open ruimte en biedt verschillende mogelijkheden zoals het realiseren van een slaapkamer of in gebruik als werkruimte. Op deze verdieping is de opstelling van de CV-ketel (Nefit 2014) en de opstelling ten behoeve van de wasapparatuur.

Tuin:
De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een tuinberging. De achtertuin is middels een afsluitbare achterom bereikbaar.

Algemeen:
-Instapklare jaren '30 woning
-Top locatie, nabij het centrum
-Aluminium kozijnen met dubbel glas
-Tuin gelegen op het zuid westen
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 355.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
324 m3
Perceel
94 m2
Woonoppervlakte
94 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
11 m2
Bouwjaar
1931
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.