listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 275.000

Staringhof 1

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 75 Woonoppervlakte
  • 76 m2
In wijk Korvel aan groen hofje gelegen eindwoning met fijne stadstuin en eigen parkeerplaats op middels poort afgesloten terrein. Verdere kenmerken zijn: bouwjaar 2010 (dus geen kluswoning) en energielabel A. Fijne, eigentijdse starterswoning met 2 ruime slaapkamers, gelegen op korte afstand van het centrum van Tilburg.


DE OMGEVING

De woning is aan een hofje in wijk Korvel gelegen, op loop- en fietsafstand van het centrum van Tilburg en met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Het NS-station en Tilburg University zijn makkelijk bereikbaar en met de auto bent u in een paar minuten bij de uitvalswegen naar Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch.


INDELING

Begane grond 

Hal met garderobe, meterkast, trapopgang en toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fonteintje. Leefruimte, bestaande uit woonkamer en open keuken. Er is sprake van veel lichtinval. Vanuit de woonkamer geeft een schuifpui toegang tot de achtertuin. Verder is er een voorraadkast onder de trap. De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft mooi uitzicht over het hofje. De keuken is ingericht met een modern wit keukenblok (2010) voorzien van een spoelbak, praktische lades en veel inbouwapparaten, te weten een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron en koffiemachine.


1e verdieping

Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft rolluiken. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde. Zo ook de badkamer die is ingericht met een inloopdouche v.v. stortdouche, zwevend toilet en wastafelmeubel met spiegelkast. Technische ruimte met opstelling wasmachine/droger, c.v.-combiketel (Nefit, bouwjaar 2010) en mechanische ventilatie-unit. 


FIJNE ACHTERTUIN 

Deze stadstuin is op het noordoosten gesitueerd, voorzien van sierbestrating en heeft uitzicht op de toren van de Korvelse Kerk. De houten berging is voorzien van elektra. Een poort geeft toegang tot het gezamenlijke, middels poort afgesloten manouvreerterrein en eigen parkeerplaats.


ALGEMEEN
• Eigentijds afwerkingsniveau; de vloeren zijn voorzien van laminaat en tegels. De plafonds en wanden zijn afgewerkt met stuc-en spuitwerk.
• Hardhouten draai-kiepramen, slaapkamer achterzijde met rolluiken.
• Energielabel A. De woning is voorzien van alle isolatietechnieken.
• De motor van de ventilatie unit is in 2018 vernieuwd. Het schilderwerk in 2021.
• De verwarming en warmwatervoorziening van de woning geschiedt middels een c.v.-combiketel (2010, Nefit).
• VvE bijdrage parkeerplaats € 10,-- per maand.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Eindwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 275.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
265 m3
Perceel
76 m2
Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
5 m2
Bouwjaar
2010
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.