listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 575.000

Glanerbeek 16

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 199 Woonoppervlakte
  • 364 m2
Wat een ruimte biedt deze in de geliefde woonwijk de Blaak gelegen twee-onder-een-kap woning met zonnige achtertuin en mooi vrij uitzicht over plantsoen!
Fijne leefruimten op de begane grond (woonkamer, eigentijdse open keuken en serre, totaal ca. 70 m2), 5 ruime slaapkamers en gemoderniseerde badkamer op de eerste verdieping. Bergzolder op de tweede verdieping. Verder heeft de woning een bijkeuken, inpandige garage en aangebouwde berging met vliering.

Prettig wonen in de Blaak

De woning is op een fijne woonlocatie in de Blaak gelegen, met vrij uitzicht over het tegenover de woning gelegen groene plantsoen. Het winkelcentrum met o.a. supermarkt, bakker, slager en de basisschool liggen om de hoek. In de Blaak vindt u ook een tennisbaan en Hofstede de Blaak met diverse activiteiten (een sterrenrestaurant). Op korte afstand vindt u Tilburg University, golfbaan, sportclubs en wandelmogelijkheden, zoals in de Waranda. Ook het centrum van Tilburg en de uitvalswegen naar Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch zijn snel bereikbaar.

Indeling

Begane grond

Entree, ruime hal met meterkast, trapopgang en gemoderniseerde toiletruimte met vrijhangend toilet en fontein. Toegang tot de living, bestaande uit een zitkamer (niveauverschil) en eetkamer. De zithoek is aan de voorzijde gelegen en heeft een elektrische haard. De lage ramen zorgen voor veel lichtinval. Het eetgedeelte is aan de achterzijde gelegen, staat in open verbinding met de keuken en geeft middels een schuifpui toegang tot de serrekamer. Vanuit deze serre zijn de berging en de achtertuin (via 2e schuifpui) te bereiken.
De gemoderniseerde keuken is voorzien van een kookeiland met 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, 1 1/2 spoelbak, vaatwasser, combi-oven/ stoomoven en koel/vriescombinatie. In de aangrenzende bijkeuken is de aan/afvoer voor de wasmachine en een uitstortgoot. In de naastgelegen c.v.-ruimte bevinden zich de c.v.combiketel en de unit vloerverwarming. De inpandige garage heeft een c.v.-radiator en geeft middels 2 openslaande deuren toegang tot de oprit. De aangebouwde berging is bereikbaar via de serre en heeft een vliering en een loopdeur.

1e verdieping

Alle 5 kamers zijn volwaardige slaapkamers. Slaapkamer 1, ouderslaapkamer met dakkapel en toegang tot de badkamer. Slaapkamer 2 met dakkapel en luik naar de bergzolder. Slaapkamer 3 met dakkapel en wastafel
Slaapkamer 4 met dakraam, wastafel en vaste kast. Slaapkamer 5 met dakraam, lichtkoepel en wastafel. De gemoderniseerde badkamer (bereikbaar via de ouderslaapkamer en de overloop) is ingericht met een inloopdouche, ligbad, vrijhangend toilet, wastafelmeubel met dubbele wastafel, spiegelkast en designradiator.

2e verdieping

Via vlizotrap te bereiken bergzolder, over de gehele breedte van de woning.

Tuin

Op het zuidoosten gelegen besloten achtertuin met terras, vijver, borders en bomen. De voortuin is ingericht met gazon, borders en bomen. Aan zowel voorzijde als achterzijde is een buitenkraan. Bovendien is er een eigen oprit/ parkeerplaats.

Algemeen

* Fijne, kindvriendelijke woonstraat met vrij uitzicht over een groen plantsoen. Het winkelcentrum, basisschool, sportgelegenheden en restaurant liggen op loopafstand.
* De begane grondvloeren zijn voorzien van natuursteen en grotendeels voorzien van vloerverwarming. De slaapkamers zijn voorzien van tapijt. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk, metselwerk en behang. De plafonds zijn afgewerkt met stucwerk en houten delen.
* Verwarming middels c.v.-combiketel, radiatoren, vloerverwarming, convectoren en elektrische haard.
* De woonkamer heeft een airconditioning.
* De woning is aan voor- en zijkant volledig voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken op begane grond.
* De woning is voorzien van dak- muur- en vloerisolatie (vanaf de bouw) en dubbel glas.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 575.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
804 m3
Perceel
364 m2
Woonoppervlakte
199 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
22 m2
Overig inpandige ruimte
36 m2
Bouwjaar
1980
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.