listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 545.000

Jan Aartestraat 31

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 131 Woonoppervlakte
MIDDEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN TILBURG DIRECT AAN HET PIUSPLEIN GELEGEN VINDT U DIT EXCLUSIEVE APPARTEMENT VAN IN TOTAAL CIRCA 170 M² IN EEN KLEIN MAAR BIJZONDER APPARTEMENTENCOMPLEX "HEUVELSTAETE" .

Ongekend niveau met verrassende extra’s welke dit appartement tot een unieke plek maken om te wonen. Wel de lusten van wonen in het centrum, maar niet de lasten.

Dit geweldige appartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft een dakterras, gedeeltelijk overdekt, van ca. 38 m². Middels een autolift kunt u uw auto parkeren op uw eigen overdekte parkeerplaats voor uw eigen voordeur!

Bouwjaar: 1997
Woonoppervlakte: circa 131 m²
Oppervlak terras: circa 38 m²
Externe berging op eerste verdieping: circa 8 m²

Centrale entree

Het appartementencomplex beschikt over een afgesloten entree. Vanuit de ruime centrale ontvangsthal, met brievenbussen, bellentableau en videophone, kunt u via trap of lift naar de eerste en tweede verdieping.

Indeling appartement eerste verdieping

De entree/royale hal, met natuurstenen vloer en toiletruimte voorzien van hangend toilet en fonteintje, biedt toegang tot alle vertrekken.

De zeer ruime en licht opgezette woonkamer is bereikbaar via dubbele openslaande deuren voorzien van brandvertragende beglazing. De woonkamer heeft veel raampartijen, een zogenaamd Frans balkon en een fraaie in patroon gelegde parketvloer. Het plafond en de wanden zijn voorzien van schuurwerk. Verder zijn er vele extra’s in de woonkamer te vinden, zoals: radiatorbetimmering, thermostaatkranen, aansluitingen voor geluidsinstallatie/speakers (6x), extra aansluiting voor een radiator en een vloerstopcontact.

De open keuken is voorzien van een in U vorm opgesteld interieur en is uitgevoerd in wit kunststof met kasten tot aan plafond, rondom indirecte verlichting en de navolgende inbouwapparatuur: oven met grill, infrarood kookplaat, dubbele wasbak, koelkast/vriezer en afzuigkap. Het werkblad en de achterwand zijn afgewerkt in blauw graniet.

De aangrenzende bijkeuken voorziet in een werkblad met spoelbak en wasmachine- en drogeraansluiting.

In de badkamer treft u aan een ligbad met thermostaatkraan, douche met wandzitting, hangend toilet, bidet en wastafel in wandmeubel.

Beide slaapkamers zijn voorzien van een lichte eiken parketvloer en een op maat gemaakte kastenwand, TV-aansluiting, rolluiken en gestukadoorde wanden en plafonds.

Het fantastische terras van maar liefst 38m² is gelegen op het zuiden en is gedeeltelijk overdekt. Hierdoor kan men snel heerlijk genieten van het stadsleven zonder de echte drukte van het centrum om je heen. Er zijn extra voorzieningen (3 x 220v) getroffen om terrasheaters en/of een elektrische BBQ te plaatsen.

Ook de berging van ca. 14 m² is voorzien van elektra en biedt voldoende opslagruimte.

Alles bij elkaar maakt dit een bijzonder fraai, licht en comfortabel appartement in een aangename woonomgeving in hartje centrum Tilburg.

Bijzonderheden

• Servicekosten bedragen € 324,- per maand.
• Het betreft hier een complex met een zeer gezonde VvE
• Parkeren middels autolift op eigen terrein voor de voordeur
• Geweldig (gedeeltelijk overdekt) terras
• Rolluiken en zonneschermen aanwezig
• Rolstoelvriendelijk
• Alarminstallatie en koolmonoxide melder met doorschakeling naar centrale
• In de woning is een videofoon aanwezig.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 545.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
350 m3
Woonoppervlakte
131 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
38 m2
Bouwjaar
1997

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.