listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 220.000

Outshoornstraat 72

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 62 Woonoppervlakte
  • 115 m2
Deze nette tussenwoning is gelegen op loopafstand van de populaire Spoorzone en het stadscentrum van Tilburg. De woning is netjes onderhouden en voorzien van 2 slaapkamers. 

De straat is ruim van opzet en voorzien van verschillende parkeermogelijkheden. Het is een vooroorlogse wijk waar veel starters en doorstromers gesetteld zijn. Voor kinderen zijn er scholen en diverse speelgelegenheden in de buurt en voor de dagelijkse boodschappen kun je o.a. terecht bij de AH XL welke op loopafstand ligt.

Indeling begane grond:
Entree in hal met trapopgang naar de verdieping en de meterkast. Toegang tot de lichte woonkamer met een diepe trapkast. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en een systeemplafond voorzien van inbouwspots. In de woonkamer is een muurtje weggehaald waardoor de kamer overloopt in de keuken. Deze is ingericht met een rechte moderne opstelling. De keuken is voorzien van een koelkast, gasfornuis, vaatwasser, afzuigkap en combi magnetron/oven. In de keuken is ook de aansluiting voor de wasmachine aanwezig met daarboven de opstelling van de CV-ketel. 
Toegang tot de badkamer met douche in cabine, zwevend toilet en wastafel. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een designradiator en mechanische ventilatie.   

Eerste verdieping:
Via een vaste trap komt u op een ruime overloop met een luik naar de bergzolder. De overloop kan gesplitst worden zodat er nog een extra werk-/slaapkamer ontstaat. Vanuit de overloop toegang tot twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is een ruime slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel en strakke afwerking. De tweede is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een dakraam. 

Tweede verdieping:
Via een luik en losse trap kom je op de vliering. Deze is prima voor het gebruik als opbergruimte.

Buitenruimte:
De woning beschikt over een sfeervolle voortuin en een achtertuin. De achtertuin is aangelegd met bestrating. De tuin wordt ontsloten middels een poort waardoor je middels een doorgang de straat bereikt. Tevens is er een kleine houten berging geplaatst achter in de tuin. 

Bijzonderheden:
- de meterkast is in 2006 geheel vernieuwd en de rest van de installatie in de loop der jaren, met uitzondering van de kleine kamer.
- het dak van de dakkapel is ca. 10 jaar geleden vervangen.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 220.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
242 m3
Perceel
115 m2
Woonoppervlakte
62 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
7 m2
Overig inpandige ruimte
2 m2
Bouwjaar
1931

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.