listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 899.000

Corellisingel 4

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 221 Woonoppervlakte
  • 888 m2
In rustige villawijk gelegen ruime vrijstaande woning met veel lichtinval en groene tuin.
De sfeervolle en fraai verbouwde villa is gebouwd in 1968 en ligt op een royaal perceel van 888 m2.

De woning is gelegen aan de rand van Berkel-Enschot nabij de uitvalswegen. Deze wijk is te kenmerken als een toplocatie met uitsluitend vergelijkbare vrijstaande woningen. Vanuit de woning zijn voorzieningen zoals het winkelcentrum Koningsoord, scholen en sportfaciliteiten goed bereikbaar. 


Indeling

Begane grond

Via brede trappen van het bordes bereikt u de overdekte entree. Entree in ruime hal met de meterkast, trapopgang, garderoberuimte en doorsteek naar de leefruimte. Toiletruimte is voorzien van een zwevend closet en fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot de royale woonkamer.
Zeer royale L-vormige woonkamer met een authentieke open haard in een schouw. Aan de voorzijde is de kamer voorzien van grote raampartijen maar er treedt nog meer licht binnen via de ramen in de zijgevel. In de kamer is een loopdeur aanwezig naar de veranda.

De woonkamer loopt door naar een fijne, lichte woonruimte met speelse nissen aan de wand, waar momenteel de eethoek geplaatst is. Keuken is volledig geplaatst aan de achterzijde. De keuken is ingericht met een royaal kookeiland en een vaste, hoge kasten wand. In de keuken is apparatuur aanwezig zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigschouw, vaatwasser, koelkast, 2x een combi-magnetron en een kokend-water kraan. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming, meerdere schuifpuien naar de tuin en een loopdeur naar de oprit aan de voorzijde. 


1e verdieping

Middels een rechte open trap met indirecte verlichting komt u op de in 2020 gerenoveerde/gemoderniseerde 1e verdieping met veel lichtinval.
De 3 slaapkamers en overloop zijn afgewerkt met een doorlopende nette laminaatvloer. De overloop is ruim van opzet en veel lichtinval door de 3 dakramen. De strakke witte kastenwand biedt u veel extra bergruimte. 
Middels schuifdeuren heeft u toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde. Deze is voorzien van draai-/kiepraam en 1 dakraam.
De middelste slaapkamer is voorzien van een grote, moderne, vaste kastenwand rondom het bed. Tevens is hier een schuifpui aanwezig met een frans balkon. 
De slaapkamer aan de achterzijde heeft naast een draai-/kiepraam ook 2 dakramen. 
De badkamer is ingericht met een dubbele inloopdouche, dubbele wastafel en een hangend closet, deze wordt afgescheiden van de badkamer door een muurtje. In de badkamer is een dakraam aanwezig en inbouwspots voor de verlichting. 
Vanuit de overloop is er middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder, hier is de boiler voor de badkamer geplaatst en hier is veel ruimte aanwezig voor het bergen van spullen. 


Buiten

Middels een elektrische poort bereikt u de oprit voor meerdere auto’s. Er is een laadpaal voor de elektrische auto aanwezig.  Vanuit de oprit is toegang tot de berging. Een royale voortuin met gazon, een zij-tuin met de veranda, gazon en een groene haag als afscheiding. Aan de achterzijde, grenzend aan de keuken is een royaal terras gelegen met aansluitend het gazon. Doordat de gehele tuin middels een groene haag is begrensd, is voelt u zich vrij en is er veel groen aanwezig. 
Vanuit de tuin toegang tot de berging. In de berging is de opstelling van de CV-ketel aanwezig en de aansluiting voor de was-apparatuur, daarnaast zijn er legplanken aanwezig.


Bijzonderheden:
- De begane grond is voorzien van een betonvloer afgewerkt met egaline;  
- De begane grond is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
- Ruime overstek met inbouwverlichting aanwezig bij de aanbouw;
- CV-ketel, Vaillant betreft een ouder model, deze is jaarlijks onderhouden;
- De 1e verdieping is volledig voorzien van een nette laminaatvloer.

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 899.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
887 m3
Perceel
888 m2
Woonoppervlakte
221 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
37 m2
Overig inpandige ruimte
23 m2
Bouwjaar
1968
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.