listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 425.000

Zwaanstraat 3

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 101 Woonoppervlakte
  • 382 m2
Aan brede groene straat gelegen vrijstaande woning met ruime (34 m2) garage/berging, eigen oprit voor meerdere auto’s en ca. 16 meter diepe zonnige achtertuin. De dorpskern met winkelcentrum Koningsoord ligt op loopafstand.

Bouwjaar: 1962
Perceel: 382 m2
Gebruiksoppervlakte: ca. 101 m2


Locatie

De woning is in een rustige woonomgeving nabij het dorpscentrum gelegen en heeft dus alle voorzieningen, zoals winkels, scholen, medische centrum en strandbad de Rauwbraken in de directe nabijheid. De natuurgebieden Loonse en Drunense Duin en Oisterwijkse bossen en vennen, alsmede de snelwegen naar ’s-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven zijn snel bereikbaar. Oisterwijk met de mooie Lind en het centrum van Tilburg liggen op fietsafstand.


Begane grond

Hal met meterkast, trapopgang en toegang naar de woonkamer en de woonkeuken. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een schouw met houtkachel (met ventilator) en origineel glas-in-lood raam. De ruime woonkeuken –met uitzicht op de zijtuin-  is ingericht met een L-vormig keukenblok v.v. spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Verder is er een kleine kelder onder de trapopgang. De bijkeuken is een fijne, praktische ruimte  met aan-/afvoer wasmachine, opstelling c.v.-combiketel en toegang naar de geheel betegelde toiletruime met een zwevend toilet. Alsmede toegang naar de geheel betegelde badkamer met douche en wastafel. De achtertuin is middels een deur in de bijkeuken te bereiken.


Eerste verdieping

Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 met vaste kast en wastafel. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en wastafel. Een luik op de overloop geeft toegang tot de 2e verdieping.


Tweede verdieping

Zolderruimte met mogelijkheid extra kamer.


Buiten

De woning heeft een zijtuin en voortuin die zijn ingericht met gazon en borders met struiken en planten. De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en ingericht met gazon, bomen en borders met struiken en planten. Verder zijn er een waterpunt en een overkapping voor opslag kachelhout en containers.
Het bijgebouw is in spouw opgetrokken en bestaat uit een garage met kanteldeur en loopdeur en uit een berging/hobbyruimte met loopdeur. 

Algemeen
• De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas en dakisolatie.
• Het woonkamerraam heeft aan de tuinzijde een handmatig bedienbare zonnewering.
• Verwarming en warm water middels c.v.-combiketel (Feenstra, 2014, laatste onderhoud februari 2023).
• Energielabel D. 
• Er is een bouwkundig rapport van de woning beschikbaar. 
• U kunt deze sfeervolle woning naar eigen wensen moderniseren.
• In de koopovereenkomst worden een niet-bewoningsclausule (woning komt uit een nalatenschap, verkoper heeft de woning niet zelf bewoond), een asbest- en een ouderdomsclausule opgenomen.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 425.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
402 m3
Perceel
382 m2
Woonoppervlakte
101 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
34 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Overig inpandige ruimte
7 m2
Bouwjaar
1962
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.