listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 415.000

De Dommel 13

Goirle
  • 4 slaapkamers
  • 134 Woonoppervlakte
  • 171 m2
Deze ruime en gezellige tussenwoning staat in een rustige, groene buurt aan de rand van Goirle in een kindvriendelijke wijk vlakbij scholen en het natuurgebied "de Regte heide". De woning beschikt onder andere over een gezellige open woonkeuken met inbouwapparatuur en vier ruime slaapkamers. 

Alle overige voorzieningen zoals bushalte, winkels, zwembad en sportmogelijkheden zijn op loop- of fietsafstand bereikbaar. Tilburg is op 5 autominuten bereikbaar. De woning is in goede staat van onderhoud, heeft een leuke voortuin, met terras en een oprit/carport met plaats voor 2 auto's.


INDELING

Begane grond

Entree met trapopgang, meterkast, provisiekast en toiletruimte met wandcloset. Aan de voorzijde uitgebouwde woonkamer met grote raampartijen welke zorgdragen voor een prettige lichtinval en fijn contact met de voortuin. De gehele begane grond is voorzien van een lamelparketvloer met daaronder een lichte tegelvloer met vloerverwarming en gestuukte wanden en plafond. Aan de achterzijde biedt de woonkeuken/eetkamer middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin. In 2012 werd de keuken bij de woonkamer betrokken waardoor er een gezellige woonkeuken is ontstaan met moderne inrichting voorzien van spoeleiland met vaatwasser en kunststof aanrechtblad. Tegen de wand een keukenblok met gasfornuis (zes pits) met afzuigkap, koelkast en vriezer.


1e verdieping

De overloop met bergkast biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden en plafond. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning biedt middels een loopdeur toegang tot het balkon welke is beplankt met bankirai hout. De ruime luxe badkamer (2014) is voorzien van een inloopregendouche, ligbad, dubbele wastafel in meubel, wandkast en hangcloset. Verwarming door middel van een decorradiator en het plafond beschikt over inbouwspots.


2e verdieping

Deze fantastisch ingerichte zolderverdieping beschikt over een zeer ruime vierde slaapkamer, wasruimte en een bergkast met extra wastafel. De zolderverdieping is voorzien van twee dakramen waarvan één nog dit jaar vernieuwd werd. Afsluitbare wasruimte met c.v.-opstelling aan en een aansluitmogelijkheid voor de wasapparatuur. Middels een vlizotrap is er vanuit de slaapkamer toegang tot de bergzolder.


Tuin

De woning heeft een ruime voor- en achtertuin. De voortuin heeft een terras en de achtertuin op het oosten is deels voorzien van sierbestrating en deels voorzien van een gazon. Aan de achterzijde van de woning bevindt zicht tevens een groot zonnescherm. Achter op het perceel ligt een stenen berging, welke is voorzien van elektra. Naast de berging bevindt zich een overkapping. De achtertuin is afgesloten door middel van een poort.

Algemeen:
- de begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming
- de woning is voorzien van een carport
- elektrisch zonnescherm en zonnescreen aan de achterzijde
- houten en kunststof kozijnen met HR ++ beglazing
- zeer kindvriendelijk woonwijk
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 415.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
456 m3
Perceel
171 m2
Woonoppervlakte
134 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
7 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Bouwjaar
1978
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.