listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 315.000

Borculolaan 80

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 100 Woonoppervlakte
  • 176 m2
In rustige omgeving gelegen, goed onderhouden hoekwoning op een perceel van 176 m2 en met een serre over de volle breedte van de woning. De tuin is gelegen op het zuid-oosten en achter in de tuin is een stenen berging aanwezig.

Vanuit de woning zijn winkels, scholen, overige voorzieningen en de uitvalswegen goed bereikbaar. De woning is de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd en de tuin is in 2021 aangelegd.

Bijzonderheden:
• de begane grond is in 2017 gemoderniseerd
• de badkamer is in 2020 vernieuwd
• de tuin en schutting is in 2021 volledig vernieuwd
• de woning is aangesloten op stadsverwarming
• de airco’s op de begane grond en de 1e verdieping kunnen naast koelen ook verwarmen A++
• de woning is volledig voorzien van elektrische rolluiken
• op elke kamer is een TV-aansluiting aanwezig
• Een vaste trap naar de zolderverdieping is mogelijk


INDELING

Begane grond

Entree in hal met meterkast en moderne toiletruimte. Het toilet is voorzien van een zwevend closet en is geheel betegeld. Ruime, lichte doorzon-woonkamer, voorzien van airconditioning (2020), met nette PVC-vloer, een open keuken, geplaatst in een rechte opstelling, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron. Naast de keuken is een diepe trap-/voorraadkast aanwezig en vanuit de keuken kunt u middels een enkele deur naar de tuin. Aan de achterzijde van de woning is een serre geplaatst, deze serre is over de volle breedte geplaats en is ca. 4 meter diep. Er is verlichting en elektra aanwezig. 


1e verdieping

Overloop met luik naar de bergzolder en airco (2021). Vanuit de overloop zijn drie royale slaapkamers toegankelijk. Alle kamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. De badkamer is in 2020 vernieuwd en deze moderne badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, zwevend toilet en wastafel in meubel. In de badkamer is de aansluiting voor de wasmachine en droger aanwezig. 


2e verdieping

Middels een luik met vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Het is mogelijk om een vaste trap te plaatsen naar de 2e verdieping. 


Buiten

Diepe achtertuin, vernieuwd in 2021, voorzien van sierbestrating, plantenborders en een vernieuwde schutting. Achter in de tuin is de stenen berging aanwezig met elektra. Achter in de tuin is een poort aanwezig met toegang tot de achtergelegen brandgang. 

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 315.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
351 m3
Perceel
176 m2
Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
29 m2
Overig inpandige ruimte
9 m2
Bouwjaar
1983
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.