listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 530.000

Tivolistraat 62 17

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 117 Woonoppervlakte
Ruim 3-kamer appartement met een fenomenaal terras van maar liefst 45 m² gelegen op de eerste etage van kleinschalige "Residentie Lindenhaage” aan de Tivolistraat in Tilburg. Dit appartement is gesitueerd nabij het stadshart van Tilburg met een eigen overdekte parkeerplaats en een gemeenschappelijke binnentuin met veel zonopbrengst. De binnentuin is direct toegankelijk door middel van een trap via het terras.

Ideale ligging ten opzichte van het stadscentrum met winkels, restaurants en terrasjes, alsmede de levendige Piushaven en het centraal station, maar ook op fietsafstand van het landschapspark Moerenburg. 
Binnen 5 autominuten zijn de uitvalswegen richting Breda (A58), ’s-Hertogenbosch (N65) en Eindhoven (A58) bereikbaar.

ALGEMEEN
• Ruim appartement met groot terras, berging en eigen overdekte parkeerplaats in de directe nabijheid van het centrum van Tilburg.
• Via de Tivolistraat geeft een slagboom toegang tot het afgesloten terrein met twee appartementengebouwen. Op het terrein is parkeergelegenheid voor zowel eigenaren als gasten.
• Achter het complex is een fraai aangelegde parkachtige gezamenlijke binnentuin gesitueerd. Hier mag u gebruik van maken. Daarnaast vinden hier ook jaarlijks activiteiten plaats die door de VvE (Vereniging van Eigenaren)  worden georganiseerd.
• Graag nodigen wij serieuze gegadigden, op afspraak, uit voor een bezichtiging ter plaatse!


KENMERKEN 
Bouwjaar: 1989
Inhoud: ca. 390 m³ 
Woonoppervlakte: 117 m²
Gebouw gebonden buitenruimte (balkon): ca. 45 m²
Externe bergruimte (berging en parkeerplaats souterrain): ca. 21 m²
Verwarming: CV-ketel (Remeha 2017)
Isolatie: dubbel glas


INDELING
Entree naar de centrale hal van het appartementencomplex. Deze entree is beveiligd en voorzien van een video-intercomsysteem voor optimale privacy en veiligheid. Verder treft u hier de brievenbussen, een lift en het trappenhuis.

Vanuit de ruime gang met eigen afsluitbare werkkast met CV-opstelling en meterkast (op de eerste etage), entree naar de hal van het appartement N° 62-17.

De hal met garderobenis en toiletruimte geeft toegang tot een werk-/studeerkamer, de woonkamer en de badkamer. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een staand toilet en fontein.
Aan de rechterzijde van de hal toegang tot een ruime werk-/studeerkamer met een op maat gemaakte vaste kastenwand. 

Vanuit de hal, door middel van openslaande glazen deuren, is de doorgang naar de royale woonkamer verdeeld in een zit- en eetgedeelte. De half open woonkeuken is gesitueerd aan de voorzijde (ter plaatse van de hoofdingang) en beschikt over een L-vormig keukenblok met inbouwapparatuur te weten: koelkast, combimagnetron, vaatwasser, elektrische kookplaat en afzuigkap. De woonkamer biedt toegang door middel van een schuifpui tot het prachtige terras van ruim 45 m², deels overdekt en voorzien van een bergkast. Door middel van een eigen trap heeft u toegang tot de binnentuin. 

Zeer royale hoofdslaapkamer met loopdeur naar het terras. De slaapkamer beschikt over praktische garderobe (meubelmaatwerk) inbouwkasten. Aansluitend de geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met wandmeubel en spiegelkastenwand, en hangcloset. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor wasmachine-apparatuur.

In de centrale gang bij het appartement bevinden zich twee inbouwkasten met de meterkast en de opstelling van de CV-ketel (Remeha, 2017).

Souterrain
In het souterrain van het appartementengebouw zijn zowel de parkeerplaats als de berging gelegen. Er is tevens een gezamenlijke fietsenstalling.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 530.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
390 m3
Woonoppervlakte
117 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
21 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
48 m2
Overig inpandige ruimte
1 m2
Bouwjaar
1989
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.