listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 489.000

Trouwlaan 5 c

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 137 Woonoppervlakte
  • 86 m2
Een unieke kans, wonen in een pakhuis uit het begin van de vorige eeuw (1905), met energielabel A!

Deze bijzondere en eigentijdse stadswoning met authentieke elementen is gelegen in een voormalig pakhuis uit begin van de vorige eeuw, heeft een woonoppervlakte van 137m2, hoge plafonds, woon-/eetkeuken, 4 grote slaapkamers, moderne badkamer, heerlijke sfeervolle stadstuin en een ruim dakterras.

De woning is gelegen aan het begin van de Trouwlaan, nabij het Sint Annaplein in de wijk "Korvel". Een fijne wijk met een diversiteit aan woningen maar ook de nodige voorzieningen. Met het centrum van Tilburg op loopafstand kunt u genieten van vele restaurants, terrassen, de schouwburg en winkels. Door de praktische ligging kunt u makkelijk gebruik maken van het NS station en met de auto bent u binnen 5 minuten op de uitvalswegen.

INDELING

Begane grond

Entree/hal, je komt de hal binnen met ruimte voor de garderobe en de meterkast. De hal geeft toegang het woonhuis.
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, de gezellige zithoek heeft hoge ramen en een prettige lichtinval, de vloer is afgewerkt met een doorlopende betonnen gietvloer in combinatie met vloerverwarming.
De woon-/eetkeuken is gesitueerd aan de achterzijde en heeft openslaande tuindeuren naar de kleine maar sfeervolle stadstuin. De keuken heeft een rechte opstelling, is afgewerkt met een Arpa fenix aanrechtblad (hittebestendig blad) en als inbouwapparatuur treft u een inductie kookplaat (Smeg), grote oven, koelkast en afzuigkap aan. Door de praktische indeling van het aanrecht is er veel opbergruimte doormiddel van laden. Tussen de woonkamer en de keuken is de afgesloten trapopgang naar de verdieping en het toilet.

Eerste verdieping

Overloop met heerlijke werkplek, toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer. Een riante slaapkamer aan de voorkant van het huis, deze is tevens afgewerkt met een doorlopende betonnen gietvloer. En een tweede slaapkamer aan de achterzijde van de woning met veel lichtinval. De badkamer bevindt zich in het midden van de verdieping. De badkamer is geheel betegeld en heeft een ruime inloopdouche, een vaste wastafel met ombouwmeubel en een designradiator. Er is een separaat toilet met vrij hangend toilet en fonteintje. Wasruimte met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en unit voor de mechanische ventilatie. Tevens is op de overloop een extra werkplek gecreëerd en zorgen de extra bovenlichten voor veel licht.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereik je de volwaardige tweede verdieping. Op deze verdieping treft u weer twee ruime slaapkamers en een aparte bergkast. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over grote Velux kantelramen en twee lichtkoepels welke zorgen voor veel en een prettige lichtinval. In deze kamer is het ook mogelijk om onder het schuine dak extra bergruimte te creëren. Tussen de kamers bevindt zich een bergkast met daarin de opstelling van de Cv-installatie.
De slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande tuindeuren welke toegang geven tot het heerlijke dakterras, waar het tot in de late uurtjes genieten is.
Ook deze verdieping is afgewerkt met een doorlopende pu-uni gietvloer.

Tuin

Gezellige doch kleine achtertuin/stadstuin, welke met veel zorg is aangelegd rekening houdend met de 4 seizoenen en bloeiperioden. Achterom.
De Trouwlaan is opgenomen in het vergroeningsplan via de gemeente Tilburg. Is aangewezen als pilot voor de buurtbomen. Er zal een brede groene strook komen naast de woning. Meer hierover leest u op https://buurtbomen.nu/

Algemeen:
- bijzonder wonen in deze eigentijdse nieuwe woning (2021) met energielabel A
- vier ruime slaapkamers
- houten kozijnen voorzien van HR++ beglazing
- 12-tal zonnepanelen (2022)
- op loopafstand van het centrum en voorzieningen
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Eindwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 489.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
491 m3
Perceel
86 m2
Woonoppervlakte
137 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m2
Bouwjaar
1905
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.