listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 285.000

Textielstraat 130

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 118 Woonoppervlakte
  • 165 m2
Leuke, royale tussenwoning met verrassend grote achtertuin met stenen berging. Gelegen op rustige woonlocatie in woonwijk "De Hasselt", nabij de uitvalswegen, winkels en het stadscentrum. 


INDELING

Begane grond

Entree/hal met trapopgang naar eerste verdieping en praktische bergkast. Woonkamer van circa 27m² voorzien van tegelvloer en open haard, de grote raampartij zorgt voor veel lichtinval. 
Vanuit de woonkamer toegang naar dichte keuken met keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser (whirlpool), oven, koelkast, 4-pits elektrische kookplaat (hotpoint) en een afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang naar royale veel privacy biedende achtertuin.  


Eerste verdieping

Overloop (betonnen verdiepingsvloer); ouderslaapkamer aan de achterzijde (circa 16m²) deze is voorzien van een wastafel en een zonnescherm. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde en beschikt eveneens over een wastafel. 
Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een wasmachine aansluiting en een zonnescherm. Badkamer is deels betegeld en voorzien van toilet en douche.


Tweede verdieping

Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Voorzolder met opstelling CV ketel en tevens veel opbergruimte, 4e royale slaapkamer met dakraam; hier is zeker de mogelijkheid om twee kamers te creëren. 


Tuin

De ruime achtertuin op het zuiden is voorzien van fraaie sierbestrating en diverse planten borders. Tevens is er een stenen berging en een achterom.

Algemeen:
- de ruime achtertuin biedt de mogelijkheid een aanbouw aan de achterzijde van de woning te realiseren.
- de woning ligt schuin tegenover een afgesloten speeltuintje aan een rustige, niet drukke doorgaande woonstraat. Ideaal dus voor kinderen.
- goede bereikbaarheid, gelegen nabij de diverse uitvalswegen (Ringbaan Noord-Ringbaan West).
- verwarming door middel van CV ketel en warm water d.m.v. geiser.
- houten en stalen kozijnen deels voorzien van dubbele beglazing.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 285.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
423 m3
Perceel
165 m2
Woonoppervlakte
118 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
6 m2
Bouwjaar
1976
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.