listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 245.000

Valkenierstraat 52

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 80 Woonoppervlakte
  • 114 m2
In gewilde wijk Fatima gelegen, goed onderhouden, karakteristieke middenwoning met erker. De woning beschikt o.a. over woonkamer, 2 slaapkamers (voorheen 3), semi open keuken, royale badkamer en achtertuin op het oosten. De woning is in een rustige omgeving gelegen nabij het stadscentrum, het Leypark, de Piushaven, winkelvoorzieningen, supermarkten en diverse uitvalswegen.

Bouwjaar: ca. 1941
Perceeloppervlakte: 114 m²
Inhoud woning: ca. 302 m³
Gebruiksoppervlakte: 80 m2

Begane grond:
Middels voortuin bereikt u de entree van de woning. Entree in hal met zwart/wit geblokte tegelvloer en trapopgang naar de verdieping. Toegang tot de woonkamer met sfeervolle erker aan de voorzijde, een open inbouwkast en centraal in de woonkamer is een open haard in schouw aanwezig (deze is momenteel niet in gebruik). Aan de achterzijde zijn in 2014 nieuwe openslaande deuren naar de tuin geplaatst. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer. Keuken met eenvoudige rechte opstelling en ruimte voor een fornuis en koelkast. In de keuken is de verdiepte trapkast aanwezig met hierin de groepenkast en veel bergruimte. Bijkeuken met de opstelling van de CV-ketel (Nefit 2015) en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de bijkeuken toegang tot de royale badkamer met douche in cabine, toiletruimte, wastafel, designradiator en inbouwspots. De badkamer is geheel betegeld. 

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast, bergruimte en deur naar het platte dak. Een grote slaapkamer aan de voorzijde van ca. 16,5 m2 (voorheen 2) met inbouwkast en wastafel. In de slaapkamer is een deel van het spant zichtbaar en hier zijn twee draai-/kiepramen aanwezig. Slaapkamer aan de achterzijde van ca. 8,5 m2, ook met draai-/kiepraam. 

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping. De zolder is niet geïsoleerd maar prima geschikt als bergruimte. 

Buiten:
Leuke voortuin met groene inrichting. Achtertuin met bestrating, ruimte voor de containers en berging over de volle breedte met de deur naar de achterom. In de berging is elektra aanwezig. 

Algemeen: 
- Sfeervolle karakteristieke middenwoning met erker.
- Het schilderwerk is in 2015 uitgevoerd. 
- Het voegwerk is in 2017 aan de voor- en achterzijde vernieuwd. 
- De erker aan de voorzijde is in originele staat teruggebracht. 
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. 

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 245.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
303 m3
Perceel
114 m2
Woonoppervlakte
80 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
9 m2
Overig inpandige ruimte
4 m2
Bouwjaar
1941

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.