listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 675.000

Kerkstraat 13

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 158 Woonoppervlakte
  • 481 m2
Deze sfeervolle, uitgebouwde vrijstaande woning is gelegen in de oude dorpskern van Enschot op een perceel van 481 m2. De woning is volledig gemoderniseerd met behoud van sfeer en details zoals glas-in-lood en en-suite deuren. De woning heeft naast een uitbouw over de volle breedte op de begane grond en verdieping, een gezellige verlaagde zitkamer aan de achterzijde, drie slaapkamers en een zolderverdieping met LUXboX dakkapellen. 

De woning is zeer centraal gelegen aan een doorgaande weg met afwisselend winkels en woningen. Kerk, bushalte en grote openbare parkeerplaats bevinden zich aan de overkant van het huis. Vanuit de woning zijn de scholen, het winkelcentrum Koningsoord en sportaccommodaties eenvoudig te bereiken, evenals de uitvalswegen richting Tilburg en omliggende steden. 


INDELING

Begane grond

Entree in hal met de meterkast en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal komt u in de speel-/werkkamer, die verbonden is met de woonkamer. Vanuit deze ruimte toegang tot de kelderruimte van ca. 5 m2.  Achter de speel-/werkkamer is de bijkeuken gesitueerd. Hier bevind zich een toilet, de aansluiting voor de wasapparatuur, evenals de opstelling van de CV-ketel.
De voor/woonkamer heeft en-suite deuren naar de eetkamer, inbouwkasten en een designradiator. De woon- en eetkamer zijn beide afgewerkt met een schitterende houten vloer (vissengraat). In de voorkamer bevindt zich een gas openhaard en hier is momenteel een thuiswerkplek gecreëerd. 

Doordat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd, is er een grote leefkeuken ontstaan met veel lichtinval door de aanwezige lichtstraat. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een eetbar en apparatuur zoals een vaatwasser (2021), koel-/vriescombinatie (2022), inductiekookplaat met afzuigkap en combi oven/magnetron (2020). Vanuit de keuken middels openslaande deuren toegang tot de tuin. 

Middels een trap van twee treden is er toegang tot de verlaagde zitkamer met hoog plafond tot in de nok (houten spant in zicht). Deze ruimte heeft een gaskachel en openslaande deuren naar de achtertuin.


1e verdieping

Overloop met apart toilet en toegang tot de slaapkamers en badkamer. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn uitgebouwd en alle kamers zijn voorzien van inbouwkasten. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een ligbad, een douche en een dubbele wastafel in meubel. De badkamer is geheel betegeld en verlichting middels inbouwspots.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Deze verdieping is recent gemoderniseerd en voorzien van LUXboX dakkapellen, hier is een 4e slaapkamer gerealiseerd met beperkte stahoogte en geïntegreerd bureau Er is veel bergruimte aanwezig achter de schotten. 


Buiten

Fijne tuin rondom de woning gelegen. Voortuin met ruimte voor het stallen van de fiets en doorgang langs de woning naar de ruime achtertuin. Aan de andere zijde is de eigen oprit met carport aanwezig, met de mogelijkheid om meerdere auto’s op eigen perceel te parkeren. 
Achtertuin met terras aan de woning en een terras met buitenbar achterin de tuin. De  buitenbar is gecreëerd door panelen te verwijderen van de schuur. De panelen zijn nog aanwezig en kunnen evtueel teruggeplaatst worden. De tuin is voorzien van gazon, plantenborders en een eigen kas. De ruime achtertuin is een sfeervol verlengstuk van het huis waar in alle privacy van de ochtend-, middag- en avondzon kan worden genoten. 

Bijzonderheden:
- de keuken is voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met een Linoleum vloer
- vloerverwarming begane grond in keuken, maar ook in eetkamer, speel-/werkkamer en bijkeuken 
- de woning is geheel voorzien van dubbele beglazing
- gevel-, dak- en vloerisolatie aanwezig
- CV-ketel, Nefit bouwjaar 2003
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 675.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
658 m3
Perceel
481 m2
Woonoppervlakte
158 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4
Overig inpandige ruimte
20 m2
Bouwjaar
1955
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.