listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 689.000

Tobias Asserlaan 40

Berkel-Enschot
  • 5 slaapkamers
  • 196 Woonoppervlakte
  • 630 m2
Zoekt u ruimte in huis en rondom de woning? Aan een brede en rustige laan is deze sfeervolle, vrijstaande villa gelegen met maar liefst 5 slaapkamers, een aanbouw, een overkapping aan de achterzijde van de woning en een zwembad. De tuin is rondom gelegen en er is een eigen oprit en berging/garage aanwezig. Vanuit de woning is er vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein alsmede in de directe omgeving.

Deze gewilde woonomgeving wordt gekenmerkt door grote tweekappers en vrijstaande villa’s op royale percelen. Het geheel is gelegen nabij sportvoorzieningen en de uitvalswegen naar de grote Brabantse steden. Het winkelcentrum en overige voorzieningen zijn goed bereikbaar. 


INDELING

Begane grond

Entree in ruime hal met de trapopgang naar de verdieping, toiletruimte en meterkast. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. De L-vormige woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft oorspronkelijk een zitkuil, momenteel is de woonkamer geheel gelijkvloers. Er is een sfeervolle open haard aanwezig en een vaste kast. De kamer is aan de achterzijde uitgebouwd en vanuit deze zonnige tuinkamer is middels dubbele schuifpui toegang tot de tuin. 
Aan de voorzijde van de woning grenst aan de woonkamer de werk-/speelkamer met ook hier weer veel lichtinval. De centraal gelegen keuken is middels een bar gescheiden van het leefgedeelte. De keuken is in een U-opstelling geplaatst en voorzien van apparatuur zoals gaskookplaat met twee elektrische pitten, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de achtertuin. 


1e verdieping

Overloop met luik naar de zolderverdieping. Vanuit de overloop met vaste kast zijn de vijf slaapkamers en de badkamer bereikbaar. 
De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche in cabine, toilet en wastafel. Op deze verdieping zijn vijf slaapkamers aanwezig waarvan één met wastafel en kastenwand, één met een hoogslaper en twee slaapkamers met vaste kasten. 


Zolderverdieping

Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping. Deze verdieping over de volle breedte van de woning is zeer geschikt als bergruimte. Tevens zijn hier de boilers opgesteld, deze voorzien de woning van warm water. 


Buiten

Het perceel is 630 m2 groot waarvan het merendeel aan de achterzijde van de woning is gelegen. De achtertuin op het Zuidwesten biedt veel privacy en een groene omgeving. De tuin is voorzien van een zwembad (momenteel niet in gebruik) en een overkapping/serre aan de woning over de volle breedte, waar het heerlijk genieten is van de middagzon. Vanuit de tuin zijn de bijgebouwen toegankelijk. Een berging waar eenvoudig een garage van gemaakt kan worden. Een technische ruimte met de opstelling van de CV-ketel en de techniek van het zwembad. En achter in de tuin een leuke tuin-/werkkamer voor meerdere doeleinden geschikt. Grenzend aan de bijgebouwen is een begroeide overkapping/pergola aanwezig. 
Vanuit de oprit is er middels een poort/achterom toegang tot de achtertuin. De entree van de woning is aan de andere zijde gelegen. 


Bijzonderheden:
* ruime woning met veel privacy aan de achterzijde;
* de woning is voorzien van dubbel en enkel glas;
* de installatie behorende bij het zwembad is ca. 4 jaar geleden uitgeschakeld. 
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 689.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
705 m3
Perceel
630 m2
Woonoppervlakte
196 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
43 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
40 m2
Bouwjaar
1972
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.