listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 375.000

Daendelsstraat 73

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 125 Woonoppervlakte
  • 89 m2
IN DE GELIEFDE VOOROORLOGSE WOONWIJK ARMHOEFSE AKKERS, AAN HET DAENDELPLEIN GELEGEN SFEERVOLLE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VOORTUIN, ZONNIGE STADSTUIN, BALKON EN STENEN BERGING

• EIGENTIJDSE WONING MET NIET-ALLEDAAGSE SPEELSE INDELING
• WOONKAMER MET HOUTKACHEL, OPEN KEUKEN MET MODERN KEUKENBLOK
• VERRASSEND VEEL RUIMTE BOVEN: 5 RUIME SLAAPKAMERS EN IN 2022 GEMODERNISEERDE BADKAMER OP DE EERSTE VERDIEPING


Op de begane grond van de woning bevinden zich de woonkamer met open keuken. De woning telt 5 slaapkamers: 2 op eerste verdieping en 3 op de tweede verdieping. Een sfeervolle, ruime woning op een aangename locatie. Door de hoekligging aan het plein is er vanuit de woonkamer en hoekslaapkamers mooi uitzicht over het plein en de daarachter gelegen straten.

Bouwjaar: 1930
Perceel oppervlakte: 89 m²
Woonoppervlakte: ca. 125 m²
Bruto inhoud: ca. 420 m³

FIJN WONEN
De Sacramentsparochie/Armhoefse Akkers is bekend om zijn typische jaren 30-bebouwing en ligt aan de oostkant van het stadscentrum. Het is een karaktervolle en kindvriendelijke woonomgeving. De Daendelsstraat loopt van de Ringbaan-Oost tot het Wilhelminakanaal. Het centrum ligt op wandel- of fietsafstand. Ook het prachtige natuurgebied Moerenburg ligt vlakbij. De uitvalswegen richting ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Breda en Waalwijk zijn gemakkelijk en snel bereikbaar via de Ringbaan Oost. Diverse openbare voorzieningen, scholen, sportfaciliteiten, uitgaansgelegenheden en het Centraal Station liggen vlakbij en zijn vlot te bereiken. Kortom: wonen in de stad met alle voorzieningen en de natuur in de directe nabijheid.

INDELING

begane grond
Entree met garderoberuimte, hal met verdiepte trapkast (met vernieuwde meterkast) trapopgang en toegang keuken en woonkamer (samen ca. 35 m²). De speelse ingedeelde woonkamer met veel lichtinval heeft mooi uitzicht over het Daendelplein en is voorzien van een recent geplaatste houtkachel (nieuw rookkanaal). De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Deze is ingericht met een eetbar en een modern keukenblok voorzien van een spoelbak, diverse lades, combi magnetron, koelkast, vrieskast, vaatwasser, 6-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit deze keuken geeft een deur toegang tot de toiletruimte v.v. fonteintje en tot de achtertuin.

1e verdieping
Overloop met vaste kast, toiletruimte en trapopgang naar 2e verdieping. Twee ruime slaapkamers- ca. 15,5 en 11 m²- beide met een vaste kast. Recent gemoderniseerde ruime badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel met 2 wastafels. Vanuit de badkamer is het zonnige balkon te bereiken; een gezellige zitplek met vlonders en een op maat gemaakte vaste bank. De bomen in de achtertuinen van de woningen aan de Ringbaan-Oost zorgen voor een mooi groen zicht.

2e verdieping
Een volwaardige verdieping met 3 kamers, waarvan 1 kamer van ca.10 m² met dakkapel, vaste kast en wastafel, 1 kamer van ca. 15 m² met vaste kast en wastafel en 1 kamer van ca. 6 m². Deze kamer is momenteel in gebruik als wasruimte. Hier bevindt zich tevens de c.v.-combiketel.

ZONNIGE STADSTUIN - met stenen berging
De zeer sfeervolle achtertuin is ingericht met grind, appel-peer-en kersen lelbomen en een druif. De hoge bomen in de achtertuinen aan de Ringbaan-Oost zorgen voor een mooi groen uitzicht en privacy. Verder is er een stenen berging. De tuin is te bereiken middels de naast de tuin gelegen poort. De voortuin is ingericht met grind en onder andere voorzien van een malusboom, klimroos en blauwe regen.

ALGEMEEN

• De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd.
• Eigentijds afwerkingsniveau; de vloeren zijn voorzien van laminaat en tapijt. De plafonds zijn afgewerkt met stucwerk en de wanden met stucwerk en behang.
• Energielabel F (label opgemaakt in 2019).
• Houtkachel met nieuwe dubbelwandige pijp. Laag gasverbruik.
• De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen/ramen en geheel voorzien van dubbel glas of hr++-glas.
• Volgens opgave vorige eigenaar is het dak gedeeltelijk geïsoleerd en zijn de pannen en panlatten in 2017 vervangen. De woonkamervloer is in 2019 voorzien van vloerisolatie.
• De verwarming en warmwatervoorziening van de woning geschiedt middels een c.v.-combiketel (2016, Itho Daalderop).
• De bij de woning passende, smaakvolle stoffering , zoals laminaat, tapijt, gordijnen en jaloezieën blijft achter net als de op maat gemaakte houten bar in de keuken.
• In de koopovereenkomst zullen een asbestclausule en een ouderdomsclausule worden opgenomen.
!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 375.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
420 m3
Perceel
89 m2
Woonoppervlakte
125 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
5 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Bouwjaar
1930
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.