listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 995.000

Klotven 7

Goirle
  • 6 slaapkamers
  • 231 Woonoppervlakte
  • 1425 m2
Onder architectuur van Bertus Mulder (leerling Gerrit Rietveld) werd dit schitterende object, gelegen op één van de mooiste locaties in deze groenrijke villawijk van Goirle, omstreeks 1965 opgeleverd. De huidige verkopers zijn pas de tweede bewoners en hebben hier bijna 50 jaar met ontzettend veel plezier gewoond. Ideaal, de woning is geheel gelijkvloers op een enkel niveauverschil na. Gelegen op een perceel van ruim 1.400 m² dat pal zuid georiënteerd is met een oogverblindende tuin die zich kenmerkt door privacy, vrijheid en rust. Kortom, de ideale gezinswoning óók als uw kinderen het ouderlijk huis verlaten! De villa kenmerkt zich door de bijzondere stijlelementen van de architect: ruimtelijkheid, doordachte lichtinval mede dankzij de grote raampartijen en speelsheid in hoogteverschillen van zowel de vloer als ook het plafond.

De villa beschikt onder andere over een fijne woonkamer met een houthaard, een separate keuken welke eenvoudig bij de woonkamer getrokken kan worden, in totaal zes slaapkamers, een badkamer, een inpandige garage en veel bergruimte. De tuin biedt veel privacy en is volledig in harmonie met de bosachtige omgeving met één belangrijk gegeven, de tuin is geheel open en het zonlicht valt recht op het perceel dus zonder dat er bomen 'in de weg' staan. Dankzij de in 2003 vernieuwde kozijnen (aluminium met HR ++ beglazing), het plat dak én de toegankelijke kruipruimte onder de gehele woning is het (verder) verduurzamen van deze woning een koud kunstje. Moderniseren mag, maar is niet persé onmiddellijk noodzakelijk, het pand verkeert in goede conditie.

Indeling

Entree/hal met inbraakwerende lichtkoepels en plafond voorzien inbouwspots. Toegang tot de keuken voorzien van net keukenblok en inbouwapparatuur te weten: koelkast, vriezer, oven, inductie kookplaat en afzuigkap. Door middel van een schuifdeur toegang tot de bijkeuken met keukenblok met wasbak en aansluitingen ten behoeve van vaatwasser en wasmachine. Aansluitend een wijn/opslag/provisie ruimte met toegang middels luik naar de kruipruimte. Via de bijkeuken toegang tot de inpandige garage. Hier treft u een separate stook-/cv ruimte met opstelling CV combiketel (Nefit, 2018). De garage beschikt over een uitstortgootsteen en toegang naar de kruipruimte (onder de gehele woning). De kruipruimte is ook via een luik vanuit één van de slaapkamers te bereiken.
De garagedeur is elektrisch bedienbaar.

De eetkamer en de keuken worden gescheiden door middel van een op maat gemaakte kastenwand met een opening erin, indien gewenst kan de keuken eenvoudig in een volledig open verbinding komen te staan met de eetkamer. Ter plaatse van de eetkamer een prachtige hoogte van ruim 3m¹ en een schuifpui met toegang tot het terras. Zitgedeelte met haardpartij en dank zij het fraaie panoramaraam een schitterend zich op de parkachtige tuin. De zitkamer beschikt over een vaste kastenwand en een glazen schuifdeur welke toegang biedt tot de royale kantoor-/speelkamer eveneens met een uitstekende lichtinval dankzij een grote raampartij.

Weer terug in de centrale hal komt u door middel van een klein niveauverschil bij de garderobe en het toilet. Deze is volledig betegeld en voorzien van een hangcloset. Het voorportaal beschikt over een fraai meubel met wastafel. De lange en brede hal beschikt over een drietal lichtkoepels alsmede de opstelling van de meterkast (gemoderniseerd, voldoende groepen en drie aardlekschakelaars) alsmede toegang tot de slaapvertrekken en de badkamer. Verder biedt de hal toegang tot een inpandige berging (evt. ten behoeve van een tweede badkamer) en een aantal vaste kastenwanden.

De hoofdslaapkamer meet ca. 4.5 x 3 m en beschikt over een aantal vaste kasten en toegang tot de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, dubbele wastafel, een inloopdouche en een plafond met inbouwspots. De badkamer is ook toegankelijk via de hal. Slaapkamer twee en drie staan in verbinding met elkaar en samen meten deze ca. 2.8 x 6 m. Zowel een vast bureau als een kastenwand en een wastafel treft u in deze kamers. Slaapkamers vier, vijf en zes meten achtereenvolgens ca. 9,5 - 7,0 en 8,5 m². Allen beschikken deze kamers over een vast bureau en een vaste kastenwand en de laatste kamer ook nog over een wastafel in meubel.

Tuin

Prachtige parkachtige tuin rondom de woning. Voortuin met oprit en toegang tot de garage. De zijtuin biedt toegang tot een fraaie schuur met elektra, ideaal voor alle tuinspullen maar zeker ook multifunctioneel in gebruik. De achtertuin is een plaatje. Pal op het zuiden georiënteerd met een heerlijk royaal terras voorzien van elektrisch zonnescherm alsmede wateraansluiting en elektra. Achter bij het tweede terras is een sproei installatie aangesloten op een bron, kastje met apparatuur is in de schuur aanwezig. De tuin is ingericht met borders, gazon en een grote variëteit aan struiken en bomen wat voor een enorm gevoel van privacy en vrijheid bijdraagt.

Algemeen

* Aluminium kozijnen met HR ++ beglazing
* CV combiketel Nefit, 2018
* Op relatief eenvoudige wijze verder te verduurzamen en te moderniseren mede dankzij de strakke vormgeving
* Aanvaarding op korte termijn mogelijk
* Alarminstallatie
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 995.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
856 m3
Perceel
1425 m2
Woonoppervlakte
231 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Externe bergruimte
26 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Bouwjaar
1965
Energielabel
D
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.