listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 489.000

Violierstraat 6

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 149 Woonoppervlakte
  • 190 m2
Op fraaie ligging nabij het Molenbochtplein zeer ruime en met behoud van karakter volledig gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning met sfeervolle achtertuin. 

De verbouwing alsmede de uitbouw zijn door de huidige eigenaar gerealiseerd en aardig om te weten is dat deze woning sinds het bouwjaar in het bezit is geweest van opeenvolgende generaties van één familie. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en vloerisolatie, alle kozijnen en ramen in voor- en achtergevel zijn in 2021 vervangen en voorzien van HR ++ beglazing en zowel het dak en de spouwmuur voor en achter zijn geïsoleerd. De woning beschikt in totaal over 11 zonnepanelen.

Indeling begane grond

Entree/hal voorzien van authentiek tegelwerk en trapopgang. Toegang tot de voorkamer / woonkamer. Deze ruimte is voorzien van een voorzetisolatiewand en biedt toegang tot het volledig betegelde toilet met fontein. Door middel van glazen deuren toegang tot de werkelijk fantastische woonkeuken. De prachtige keuken is voorzien van een groot spoel-/kookeiland voorzien van een massief eiken blad en de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser, Quooker, vijf pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en magnetron. Toegang tot kelder-/trapkast waarin alle UTP netwerk kabels samenkomen alsmede een uitgebreide en gemoderniseerde meterkast. De woonkeuken beschikt over veel lichtinval dankzij de enorme lichtstraat en de gehele achter pui kan geopend worden dankzij de prachtige harmonica deuren waardoor de tuin als het ware 'binnenkomt'.

Eerste verdieping

Brede trapopgang en overloop met toegang tot plat dak voorzien van PVC vlonders. Dit dak is voorzien van een zestal zonnepanelen. De overloop beschikt verder over een vaste kast met aansluitingen was apparatuur. De eerste van de drie slaapkamers is aan de achterkant gelegen en de tweede is aan de voorzijde gesitueerd. Volledig betegelde badkamer voorzien van royale inloop-/regendouche met afzuigunit, LED spots, hangcloset, decorradiator en een badkamermeubel met twee kranen.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Grote derde slaapkamer met dakkapel en drie Velux dakramen met verduistering. De dakkapel is uitgevoerd in kunststof met een drietal draai-kiep ramen en LED inbouwspots. Vaste kast met opstelling cv combiketel (Nefit Topline, 2012). 

Tuin

Onder architectuur aangelegde achtertuin op het zuidoosten met achterom, borders, gazon, tuinverlichting, sproei systeem, buitenkraan en houten berging voorzien van een sedum dak.

Algemeen
* Gehele woning voorzien van stucwerk wanden en plafonds;
* Zinken hemelwaterafvoeren;
* Schilderwerk kozijnen binnen nog uit te voeren, zitten nog in grondverf na plaatsing nieuwe kozijnen;
* Mogelijkheid voor een opbouw indien gewenst;
* Gehele woning voorzien van een laminaatvloer en LED verlichting;
* Veel wandcontactdozen, utp én coax aansluitpunten;
* Diverse originele elementen zoals paneeldeuren, tegelwerk en glas-in-lood nog aanwezig!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 489.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
535 m3
Perceel
190 m2
Woonoppervlakte
149 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
1927
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.