listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 199.000

Korvelseweg 182 08

Tilburg
  • 1 slaapkamers
  • 41 Woonoppervlakte
Een ideaal startersappartement gunstig gelegen nabij het stadshart en Centraal Station. Uitvalswegen naar Den Bosch, Breda en Eindhoven zijn dichtbij én uitstekend openbaar vervoer naar en op fietsafstand van de Universiteit van Tilburg, Fontys Hogescholen en Avans Hogeschool. 
Een appartement met lage maandlasten, een eigen overdekte parkeerplaats op afgesloten terrein, een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond en een gezamenlijk groot dakterras. 
Het appartement heeft een Frans balkon, is speels ingedeeld met een open karakter, moderne keuken, badkamer en aparte toiletruimte. 

Bouwjaar: 2009
Gebruiksoppervlak wonen ca. 41 m2
Inhoud appartement: ca. 138 m3


INDELING 

Begane grond

Centrale entree/hal met aan de buitenzijde bellentableau en brievenbussen. Hal met lift en trappenhuis, tevens toegang naar de binnenplaats waar de parkeerplaatsen gesitueerd zijn. Eigen parkeerplaats. Gezamenlijke fietsenberging. Op de 1e verdieping is een gezamenlijk dakterras waar de bewoners gebruik van mogen maken. 


Derde verdieping

Het appartement is te vinden in de zijgang van het complex achter de Korvelseweg. De ligging aan de achterzijde is erg rustig. 

Entree/hal met meterkastopstelling. Toegang tot de nette geheel betegelde badkamer met douchecabine en wastafel. Aparte toiletruimte met fonteintje. Bergkast met hierin de wasmachine-opstelling. 

Vervolgens de open en sfeervolle veel licht biedende woonkamer met Frans balkon. 
Open keuken in rechte opstelling voorzien van een vier pits keramische kookplaat, magnetron en koelkast met vriesvakje.

Het slaapgedeelte is achter de kastenwand gesitueerd. Dit geeft min of meer een zeer open karakter. Wat ook een zeer goede mogelijkheid is om hier een wand te plaatsen en deur vanuit de gang, waardoor er een “echte” slaapkamer ontstaat. 


Complex 

Het appartementencomplex genaamd “De Elementen” is een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE). Jaarlijks worden er vergaderingen gehouden en er is ook een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP). Het beheer gaat via De Horst. De bijdrage aan de VvE bedraagt voor het wonen en de parkeerplaats: € 74,00 per maand exclusief voorschot stookkosten. Dit betreft onder andere een bijdrage voor het onderhoud, lift onderhoud en schoonmaakkosten (ook glasbewassing).


 
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 199.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
138 m3
Woonoppervlakte
41 m2
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
2009
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.