listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 469.000

Kamperfoelielaan 14

Berkel-Enschot
  • 5 slaapkamers
  • 165 Woonoppervlakte
  • 253 m2
Op zoek naar een ruime, goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning met veel ruimte en lichtinval? Deze woning met eigen oprit is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er naast de L-vormige woonkamer een leuke tuin-/werkkamer gecreëerd is. Op de verdiepingen zijn vijf slaapkamers aanwezig en een vernieuwde, moderne badkamer. 


Ligging

De woning is rustig gelegen met veel groen en (speel)ruimte in de directe omgeving. Vanuit de woning zijn de uitvalswegen richting de omliggende steden, het winkelcentrum Koningsoord en de overige voorzieningen in Berkel-Enschot goed bereikbaar. 


INDELING 

Begane grond

Middels eigen oprit is de entree bereikbaar. Entree in hal met meterkast en vernieuwd toilet (2022). Vanuit de hal is de royale, uitgebouwde L-vormige woonkamer bereikbaar. De woonkamer, als ook de hal en de keuken, zijn voorzien van een mooie pvc vloer. Vanuit de woonkamer is de tuin middels een schuifpui bereikbaar. Aan de achterzijde is de speel-/zit-/werkkamer gelegen. Een fijne ruimte met een vaste kast geschikt voor meerdere doeleinden. Deze ruimte is in 2004 aangebouwd en voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming. Vanuit deze kamer is middels een loopdeur toegang tot de tuin en toegang tot de inpandige garage/berging. 
De keuken is centraal gelegen en opgesteld in een U-vorm. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, magnetron, heteluchtoven en dubbele koelkast. De keuken is afgewerkt met een natuursteen aanrechtblad.


1e verdieping

Overloop met trapopgang naar de zolderverdieping. Maar liefst vier slaapkamers op deze verdieping waarvan twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De slaapkamers zijn voorzien van draai-/kiepramen waarvan een aantal met hor. Eén slaapkamer heeft een vaste wastafel en één slaapkamer is momenteel ingericht als kastenkamer. 
Luxe badkamer (vernieuwd in 2018) met dubbele wastafel met meubel, zwevend toilet en ruime inloopdouche. De badkamer is modern en in grijze/witte tinten uitgevoerd.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Slaapkamer met Velux dakramen en bergruimte achter de schotten. Vanuit de slaapkamer toegang tot de wasruimte, hier is de aansluiting voor de wasapparatuur aanwezig evenals de opstelling van de CV-ketel. Vanuit de wasruimte is een royale bergruimte bereikbaar. 


Buiten

De woning heeft een voortuin met eigen oprit naast de woning, geschikt voor twee auto’s. De achtertuin is geheel omsloten en voorzien van bestrating, terras en beplanting. 


Bijzonderheden
- Energielabel C.
- Er zijn 9 zonnepanelen aanwezig (geplaatst in 2021).
- Voor de gehele begane grond geldt dat er veel lichtinval is door de grote raampartijen. 
- CV-ketel uit 2016.
- De Wall box voor het opladen van de elektrische auto is ter overname.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 469.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
615 m3
Perceel
253 m2
Woonoppervlakte
165 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Overig inpandige ruimte
11 m2
Bouwjaar
1975
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.