listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 395.000

Luchthavenlaan 48

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 107 Woonoppervlakte
  • 304 m2
OP FIJNE WOONLOCATIE NABIJ HET WANDELBOS GELEGEN RUIME HOEKWONING MET 4 SLAAPKAMERS, TUIN OP HET ZUIDWESTEN EN GARAGE MET EIGEN OPRIT.

FIJN WONEN
De woning is gelegen in Tilburg-West op loopafstand van bossen (Het Wandelbos), winkels (Westermarkt) en scholen. Ook Station Tilburg Universiteit en Tilburg University zijn op korte afstand gelegen. De woning heeft een garage met eigen oprit en er zijn ook voldoende parkeermogelijkheden aan de straatzijde. Het centrum van Tilburg en de uitvalswegen richting Breda en Waalwijk zijn gemakkelijk en snel bereikbaar. Kortom: wonen in de stad met alle voorzieningen en de natuur in de directe nabijheid.

INDELING
Begane grond
Entree, vestibule met glas-in-lood ramen, hal met trapopgang, verdiepte trapkast, meterkast (nieuwe groepenkast) en gemoderniseerde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Woonkamer met mooie originele parketvloer, vaste boekenkast en deur naar de tuin. De keuken (2012) is ingericht met een witte moderne keukeninrichting met een granieten blad voorzien van een spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, vrieskast, koelkast, combimagnetron, lades en een close-in-boiler (2023). Vanuit de keuken geeft een deur toegang tot de tuin.

1e verdieping
Op deze verdieping zijn een ruime overloop en vier slaapkamers. De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een deur naar het balkon (op het zuiden) en naar de badkamer. Slaapkamer 2 ligt eveneens aan achterzijde, heeft vaste kasten en een deur naar het balkon. Slaapkamer 3 ligt aan de voorzijde, heeft een wastafel en kast (hierin staat de c.v.-ketel opgesteld). Slaapkamer 4 ligt eveneens aan de voorzijde en heeft 2 losse kasten. De badkamer is voorzien van een lichtkoepel en is ingericht met een ligbad, wastafel en een zwevend toilet.


AANGENAME TUIN - met garage
De woning heeft een voortuin. De achtertuin en de fijne zijtuin zijn op het zuidwesten gesitueerd, dus gegarandeerd zon. De tuinen zijn ingericht met een terras, gazon, borders en diverse planten en struiken. De vrijstaande stenen garage (in spouw) is bereikbaar via een loopdeur aan de tuinzijde en via een elektrisch bedienbare deur aan de straatzijde. De oprit naar de garage biedt plaats aan een auto. In de garage is de aan/afvoer wasmachine.


ALGEMEEN
• Netjes onderhouden woning met zonnige tuin.
• De woning is voorzien van kunststof en houten kozijnen/ramen met gedeeltelijk dubbel glas.
• De woonkamervloer is voorzien van een mooie originele parketvloer. De verdiepingsvloeren zijn afgewerkt met tapijt. De wanden met stucwerk/granol/spachtelputz en de plafonds met stucwerk en houten delen.
• Verwarming middels radiatoren, c.v-combiketel (Nefit, bouwjaar 2020). Warmwatervoorziening middels de ketel en close-in-boiler.
• Energielabel E.
• Met KIWA-certificaat verwijderde olietank.
• In de koopovereenkomst worden een asbest-en ouderdomsclausule opgenomen.
• Aanvaarding in overleg
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 395.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
383 m3
Perceel
304 m2
Woonoppervlakte
107 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
18 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
15 m2
Bouwjaar
1962
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.