Fantastische vooroorlogse villa, gelegen op een beschutte locatie met optimale privacy. De karakteristieke villa uit 1937 wordt al ruim 45 jaar bewoond door de huidige ( pas tweede ! ) eigenaren, die het charmante pand op een perceel van ca. 4.000 m² ( of zoveel als na kadastrale meting zal blijken ) nu te koop aanbieden.
De woning is gelegen aan de N65 bereikbaar via de Puccinilaan (langs de hockeyvelden) alwaar u via een ventweg bij het pand komt. Het perceel is toegankelijk door de fraaie poort en op de grote binnenplaats kunnen meerdere auto's geparkeerd worden.

Indeling begane grond
U komt binnen via de originele klassieke voordeur in de hal voorzien van plavuizen vloer, trapopgang, toilet met fontein en toegang naar de diverse vertrekken op de begane grond. De "herenkamer" treft u aan de voorzijde van het pand met open haard en voorzien van originele parketvloer. Met de eetkamer is verbinding via een glas-in-lood-deur.
De sfeervolle eetkamer is verbonden door middel van en suite deuren met glas-in-lood en vaste kasten met de salon, beide gesitueerd aan de tuinzijde en door middel van openslaande tuindeuren in de erker, is het grote terras toegankelijk met een schitterend uitzicht over de parkachtige tuin. In de salon is ook een open haard.
Sfeervolle Brabantse woonkeuken met vaste kast en authentieke servieskast alsmede keukenblok met inbouwapparatuur te weten : oven, gaskookplaat met afzuigkap en vaatwasser. Hier bevindt zich nog een authentiek belkastje verbonden met alle kamers. Tevens toegang tot de royale provisiekelder met gelegenheid tot wijnopslag en toegang naar de kruipruimten.
Ruim opgezette bijkeuken met diverse provisiekasten waarin ook de meterkast (voldoende groepen en krachtstroom aanwezig). Berging/vegerkast in voormalig toilet, opstelling CV ketel (Atag, 2018), boiler en uitstortgootsteen. Het voormalige kolenhok is nu in gebruik als provisieruimte. Via de bijkeuken toegang tot het sfeervol overdekt terras met buitenhaard en tv aansluiting, met uitzicht op de parktuin.

1e verdieping
Overloop met kledingkast, trap naar de zolder en toegang tot alle 3 de royale slaapkamers. De eerste slaapkamer beschikt over een drietal vaste kasten, wastafel met warm/koud water en een laminaatvloer. De hoofdslaapkamer beschikt over een vaste kast en een laminaatvloer en biedt toegang tot de badkamer, voorzien van ligbad, dubbele wastafel en toilet. Deur naar balkon en deur naar overloop. Derde grote kamer is voorzien van wastafel met warm/koud water en laminaatvloer en ook een inbouwkast.

2e verdieping
Via vaste trap toegang tot zeer grote zolder/berging, volledig met houten dakbeschot en met een vierde slaapkamer voorzien van wastafel met warm/koud water.

Bijgebouw
Het bijgebouw (1975, in spouw opgetrokken 15 x 6 mtr ) bestaat uit een drietal garages (waarvan een open carport) en een atelier met warm/koud water, gasaansluiting en elektra. De carport is deels omgebouwd tot cave, wijnopslag met airco. Er zijn 2 zolders/berging: de 1e met asbestplaten dakbeschot en zolder 2 met houten beschot. Achter het bijgebouw is over de volle breedte overdekte opslagruimte. Tegen het huis aan treft u nog een fietsenberging.

Tuin
Naast de eerder genoemde zeer ruime binnenplaats treft u een parkachtige tuin aan, die vanaf het 'bordesterras' het best tot zijn recht komt. Deze bostuin heeft een grote variëteit aan naaldhout, een groot gazon, de vijver en een rozentuin, alsmede de diverse volwassen loofbomen zorgen voor een ongekende privacy. Tevens bevinden zich in de tuin meerdere aansluitpunten voor water en verlichting.

Algemeen
* Officiële ontsluiting aan de achterzijde met fiets en te voet naar de Tobias Asserlaan;
* Het pand is beneden grotendeels voorzien van stalen kozijnen met enkel glas; de keuken en bijkeuken zijn voorzien van dubbelglas; op de 1e etage is deels dubbelglas;
* Het pand is aangesloten op het gasnet en op PVC drukriool ( toilet ) en het gescheiden regenwater gaat naar openbaar afvoerstelsel; er is aansluiting ten behoeve van tv en internet; het pand heeft een beveiligingssysteem aangesloten naar de Meldcentrale;
* Gelegen aan de N65 aan het begin van het Groene Hart van Brabant, is dit een unieke kans om een prachtig karakteristiek object op een geweldig perceel te verwerven.

Bosscheweg 6
5056 PP Berkel-enschot
695.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring

inloggen