Op één van de meest geliefde locaties aan de Bosscheweg tussen Berkel-Enschot en Tilburg ligt dit vrijstaande woonhuis met dubbele garage, stal en weiland op een perceel van maar liefst 3.134 m². Het geheel dient gemoderniseerd te worden maar biedt een toekomstige koper tal van mogelijkheden, ideaal voor bijvoorbeeld het houden van dieren.

Indeling:

Entree in hal met meterkast. Toegang naar keuken voorzien van eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken toegang naar de woonkamer. Door de zeer ruime voortuin en de vrij ligging aan de achterzijde is er vanuit de woonkamer prachtig vrij uitzicht. Vanuit de keuken toegang naar de bijkeuken met toiletruimte, opstelling van de wasmachine en deur naar tuin.

Eerste verdieping
Overloop met luik naar bergzolder. Toegang tot 4 slaapkamers, eenvoudige badkamer met wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Via vlizotrap toegang naar bergzolder.

Omliggend perceel:
De woning is voorzien van een zeer riante voortuin van maar liefst 30 meter diep. Via een lange oprit is het perceel aan de achterzijde te bereiken. Hier bevindt zich een dubbele garage en een schuurtje (voormalig hondenhok). Het eerste gedeelte achter het woonhuis is gebruikt als siertuin, daarachter ligt het geheel omheinde weiland met stal. Het weliand is te bereiken via een afgesloten dubbele poort.

Algemeen:
- De grootte van het perceel biedt tal van mogelijkheden.
- De woning is gedateerd, u dient rekening te houden met modernisering.
- Het bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.
- Er zal een asbest-, ouderdoms- en niet zelf-bewonings clausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Bosscheweg 85
5056 KB Berkel-enschot
519.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring

inloggen