Op de hoek Broekhovenseweg /Nachtegaalstraat gelegen bijzonder woonobject- voormalige bakkerij- dat momenteel in gebruik is als woonhuis met garage, maar tevens zeer geschikt is voor de combinatie wonen en beroep aan huis.

Bouwjaar 1929
Perceel: 191 m2
Totale gebruiksoppervlakte ca. 276 m2
Overige inpandige ruimte ca. 30 m2
Totale inhoud ca. 1064 m3

Locatie:
Het object is gelegen op de hoek Broekhovenseweg/Nachtegaalstraat in Tilburg-Zuid. Het centrum van Tilburg, winkels, scholen en overige voorzieningen zijn in de directe nabijheid gelegen. De Ringbaan-Zuid (uitvalsweg) ligt om de hoek en u loopt zo naar het Leijpark en naar de Piushaven. Er zijn openbare parkeerplaatsen in de straat en in de directe omgeving.

Bestemmingsplan:
het object is gelegen in het bestemmingsplan Groenewoud 2008 en heeft de bestemming Wonen.
Meer informatie vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl

Indeling
Begane grond: entree met toegang naar de woonkamer met gashaard Woonkeuken met tapijt op originele granieten vloer, originele schouw en L-vormig keukenblok v.v. spoelbak. Bijkeuken met doucheruimte, wastafel en toiletruimte v.v. vrij hangend toilet. Toegang naar de kelder.
De voormalige bakkerij is momenteel in gebruik als werkruimte met een keukenhoek, voorzien van een keukenblok met 2 spoelbakken. Verder bevinden zich hier de c.v.-combiketel (Nefit 1997), de aan/afvoer wasmachine en de meterkast. Achter deze werkruimte liggen een bergruimte en de garage. Boven de bergruimte is een middels trap te bereiken bergzolder gelegen.
1e verdieping: overloop met deur naar plat dak. 3 kamers, waarvan 1 met vaste kast en 1 met vaste kast en wastafel. Keuken met keukenblok v.v. spoelbak en deur naar plat dak. Toiletruimte.
2e verdieping: middels vaste trap te bereiken. Overloop met wastafel. Er zijn op deze verdieping 2 slaapkamers en een bergzolder.


Buiten:
De woning beschikt over een kleine binnenplaats.

Algemeen:
• Paneeldeuren met glas-in-lood.
• Verwarming middels c.v.-ketel en extra gashaard in de woonkamer.
• De woning is grotendeels voorzien van rolluiken en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
• Het object behoeft eigentijdse aanpassingen.
• In de koopovereenkomst worden een asbest-en ouderdomsclausule opgenomen.

Broekhovenseweg 184
5022 CA Tilburg
€ 295.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring