Op de hoek van de Cypresstraat en de Bredaseweg, met uitzicht op de watertoren, Rooi Harten en de Diepenstraat ligt dit prachtige hoekappartement op de tweede en bovenste verdieping in een kleinschalig complex in het architectuurplan "Regenboogpark". Het appartement beschikt over een parkeerplaats en berging in het souterrain.

Bouwjaar 2001
Inhoud ca. 380 m³
Woonoppervlakte ca. 120 m²

Indeling begane grond

Centrale entree met video-intercominstallatie, brievenbussen, trappenhuis, liftinstallatie en toegang tot de parkeergarage. Vanuit de lift bereikt u rechtstreeks het voorportaal en de galerij naar het appartement.

Indeling appartement

Ruime hal/entree met garderobe, video-intercominstallatie, toiletruimte met toilet met fontein en toegang tot de badkamer, twee slaapkamers en de woonkamer.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche in cabine, decorradiator en wastafel in meubel. Riante slaapkamer van 15,9 m² met walk-in garderobe en tweede slaapkamer van 12,3 m². Ruime woonkamer (65 m²) met veel zonlicht en raampartijen aan de straatzijde. Vanuit de woonkamer directe toegang tot de wintertuin (inpandig balkon) welke is voorzien van een tuimel- en aluminium schuifraam. Zowel de woonkamer als de wintertuin hebben een zon georiënteerde positie (zuiden) en bieden een fraai zicht. De wintertuin is voor meerdere doeleinden geschikt. Nette halfopen keuken voorzien van keukenblok met inbouwapparatuur. Tot slot is er nog een berging annex wasruimte met de opstelling van de mechanische ventilatie-unit alsmede de aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur.

Via de Cypresstraat (zijstraat Bredaseweg) is middels een elektrisch sectionaal geleide deur de parkeerkelder beschikbaar met daarin een eigen parkeerplaatss, de bergingen en gemeenschappelijke fietsenstalling. Vanuit de parkeerkelder zijn de liftinstallatie alsmede de appartementen direct bereikbaar. Derhalve een optimaal gevoel van gemak en veiligheid.

Algemeen

* Geweldige locatie op loopafstand van het centrum en dicht bij de uitvalswegen;
* Vrij parkeren in de directe omgeving;
* Twee parken, diverse horeca en supermarkten in de nabije omgeving;
* Hoog wooncomfort met véél natuurlijke lichtinval;
* Kleinschalig uniek complex;
* Hardhouten kozijnen met draai-kiepramen;
* Optimaal geïsoleerd;
* Gezonde VvE, bijdrage € 137,26 per maand;
* Vanuit de VvE zijn er kostenbesparende investeringen gedaan zoals zonnepanelen op het dak en energiezuinige verlichting in de garage;

Cypresstraat 52
5038 KS Tilburg
€ 295.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring