Zoekt u naar rust in de natuur? Dit unieke bosperceel, gelegen aan het water, biedt u rust, ruimte en vrijheid. Het perceel heeft een oppervlakte van 2.500 m2, er staat een houten zomerhuisje, een berging en voormalige kippenren. Het perceel is diep en grenst aan de achterzijde aan de Oude Leij.

Bestemming:

De bestemming is BOS met DAGRECREATIE. Permanente bewoning is NIET toegestaan. De bestaande voorzieningen mogen worden gehandhaafd en/of vernieuwd. Er mogen geen nieuwe recreatieve voorzieningen geplaatst worden.
Het bos is bestemd voor behoud, herstel en/of ontwikkeling van het bos en de bosschages.

Ligging:

Het perceel is gelegen in een rustige, bosrijke omgeving in het waterwingebied van Tilburg. Vanaf de Gilzerbaan is De Siptenpad goed bereikbaar, per auto en/of fiets. In dit gebied liggen percelen met particulieren boseigenaren en percelen van de Tilburgsche Waterleiding Maatschappij.
De particuliere boseigenaren hebben zich verenigd in de Vereniging ’t GEREGT, zodat de gezamenlijke belangen behartigd worden, hiervoor betaald u een bijdrage per jaar. Alle percelen hebben een eigen adres en postcode. Er zijn meerdere wandel en fietsroutes aanwezig in de omgeving. Ondanks de rustige ligging zijn de uitvalswegen goed bereikbaar.

Voorzieningen:

Het perceel is afgesloten met een poort aan de voorzijde. Een pad brengt u bij het centraal gelegen houten huisje. Het huisje met een sfeervolle veranda en hout gestookte kachel/fornuis ligt beschut in het bos. Het bos bestaat uit diverse soorten bomen, zoals dennen, berken, eiken en ceder bomen. Achter het huis staat een houten berging en verder op het perceel staat de voormalige kippenren. Aan het einde van het perceel ligt het stroompje de Oude Leij. Het perceel grenst aan het water, het bos is hier open dus u kunt aan het water zitten, recreëren en genieten.
Het huisje is opgetrokken in hout, er staat een groot hout gestookt fornuis en het huisje heeft openslaande deuren naar de veranda. Op het huisje ligging onderhoudsvriendelijke dakpanplaten.

Dit bij elkaar maakt het een heerlijk stukje eigen bos om van te genieten.

De Siptenpad 26 a
5032 VE Tilburg
€ 52.500,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring