Op de vijfde etage in servicecomplex Burghtweide gelegen sfeervol 3-kamerappartement met zonnig (westen) balkon. Vanuit de woning heeft men uitzicht op de entrée en de tuin van Burghtweide.Verder beschikt het appartement over een berging, een wijnkast in de kelder en over een nabij de entrée gelegen garagebox op eigen terrein.

Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 100 m² (exclusief balkon) en is in de "grote toren" van de Burghtweide gelegen.

Wonen in het luxueuze servicecomplex Burghtweide betekent zelfstandig wonen met behoud van privacy in een veilige woonomgeving. Wonen op het niveau dat past bij uw stijl van leven.

Het complex is zeer centraal gelegen t.o.v. het gezellige en karakteristieke Oisterwijkse dorpscentrum met de vele voorzieningen, het centraal station en de diverse uitvalswegen. Verder ligt de Burghtweide te midden van een fraai aangelegd park met directe aansluiting op de fiets- en wandelpaden van het natuurgebied de Kampina.

Woonoppervlakte: ca. 100 m²
Inhoud ca. 300 m³
Bijdrage VvE (voor veel algemene voorzieningen, toezicht, groot onderhoudsfonds) servicekosten circa € 770,-- per maand

Indeling appartement

Hal met garderoberuimte en fonteintje, toiletruimte met vrij hangend toilet. Royale woonkamer met veel lichtinval en met aan alle zijden mooi uitzicht (tuin en straatzijde). Middels een schuifpui is er toegang tot het overdekte balkon. Separate keuken voorzien van een keukenblok met spoelbak, elektrische kookplaat en afzuigkap. De ruime slaapkamer beschikt over 4 vaste kasten en geeft toegang tot de gemoderniseerde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel met 2 wastafels. Vanuit de badkamer is de toiletruimte te bereiken. Tevens bevindt zich in de badkamer de aansluiting voor de wasmachine. Verder heeft het appartement een tweede slaapkamer/studeerkamer met een vaste kast

Nabij de ingang van het appartement bevinden zich een afzonderlijke berging, alsmede twee vaste kasten met meterkast en (huur)boiler. In de kelder van het gebouw heeft u de beschikking over een wijnvak. Op het eigen terrein is een garage (nummer 5) gelegen met elektrisch bedienbare garagedeur. Verder zijn er gezamenlijke fietsenbergingen.

Algemeen
- Het appartement is grotendeels voorzien van nieuwe draai-kiepramen met dubbel glas.
- De vloeren zijn voorzien van tapijt.
- De wanden en de plafonds zijn afgewerkt met granol en spuitwerk.
- Het terras is voorzien van elektrisch bedienbare zonnewering.
- In de koopovereenkomst zullen een niet-bewoningsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.

INFORMATIE BURGHTWEIDE

Wonen in Burghtweide betekent zelfstandig, maar ook levensloopbestendig wonen. Indien nodig kan in de toekomst een beroep worden gedaan op de zorgvoorzieningen. Het servicecomplex Burghtweide bestaat uit 69 appartementen, garages, een gezellige foyer en een restaurant. Verder is er een fraai aangelegde tuin die voor alle bewoners toegankelijk is.

Burghtweide biedt u ruimte en rust, sfeer en comfort en optimale service. Er zijn veel voorzieningen waar u gebruik van kunt maken, zoals fitnessruimte, restaurant, logeerkamers, de foyer met leeshoek, biljartruimte, kapsalon en schoonheidssalon. Verder kunt u zich aansluiten bij de dames-en herensoos, de wandelclub of de gymnastiekclub.

De maandelijkse bijdrage aan de VvE bestaat uit de servicekosten en een bijdrage groot onderhoud. In deze bijdrage zijn o.a. inbegrepen: intern telefoongebruik, tv(ziggo)abonnement, het verbruik van water van het appartement, diverse verzekeringspremies, onderhoud van het gebouw, tuin en inventaris.

De VVE is actief en gezond. Het complex is in de loop der jaren gemoderniseerd.

Graag informeren wij u nader over het unieke serviceconcept (voorzieningen en diensten) van Burghtweide. Meer informatie vindt u ook op de uitgebreide website:www.burghtweide.nl

Esschebaan 98
5062 BE Oisterwijk
€ 249.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring