Wilt u recreëren in het groen en in een rustige omgeving? Dit unieke, schitterende bosperceel van maar liefst 17.495 m2 met zomerhuisje en bijgebouw/houtopslag biedt u rust, ruimte en vrijheid.

Bestemming:
De bestemming is BOS met DAGRECREATIE. Permanente bewoning is NIET toegestaan. De bestaande voorzieningen (huisje, toilet en houtopslag) mogen worden gehandhaafd. Er mogen geen andere recreatieve voorzieningen geplaatst worden.

Ligging:
Het perceel is gunstig gelegen in een bosrijke omgeving nabij de golfbaan, in het waterwingebied. Vanaf de Gilzerbaan heeft u direct toegang tot het perceel. In dit gebied liggen meerdere percelen van particulieren boseigenaren en een aantal percelen van de Tilburgsche Waterleiding Maatschappij. De particuliere boseigenaren hebben zich verenigd in de Vereniging ’t GEREGT, zodat de gezamenlijke belangen richting gemeente en provincie behartigd worden. Het perceel heeft een eigen adres en postcode, daarnaast is er water en elektra aanwezig. Het perceel ligt in het stadsbos 013 met verschillende wandelroutes en fietsroutes. Ondanks de rustige ligging zijn de uitvalswegen en de stad goed bereikbaar.

Voorzieningen:
Het perceel is gedeeltelijk afgerasterd en middels twee poorten toegankelijk. Een pad brengt u naar de open plek in het bos waar u ruimte heeft voor het parkeren van de auto. Het zomerhuisje heeft een aangrenzend terras met geweldig uitzicht naar het bos. Er is een toilet aanwezig met een bovengrondse septic tank, een schuurtje voor opslag en een kleine overkapping. Alle voorzieningen op het perceel staan omschreven op de lijst van dag recreatieve voorzieningen, behorende bij het bestemmingsplan. In het schitterende bos treft u grote zitkuil aan, een voormalige jeu de boules baan en een looppad door het bos. Het bos is zeer gevarieerd en voorzien van naaldbomen, loofbomen en lage begroeiing zoals rododendrons.

Al met al een heerlijk bos waarin de natuur zijn gang kan gaan waar u heerlijk kunt verblijven en genieten.

Bijzonderheden:
* Permanente bewoning is niet toegestaan, het betreft hier dagrecreatie.
* Op het perceel is een eigen aansluiting voor water en elektra aanwezig.
* Een gevarieerd bos met loof- en dennenbomen.
* Het perceel is gelegen in het waterwingebied.

Gilzerbaan 292
5032 VC Tilburg
130.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring

inloggen