Wilt u recreƫren in het groen en in een rustige omgeving? Dit unieke, schitterende bosperceel van maar liefst 6010 m2 met zomerhuis en bijgebouwen biedt u rust, ruimte en vrijheid.

Bestemming:
De bestemming is BOS met DAGRECREATIE. Permanente bewoning is NIET toegestaan. De bestaande voorzieningen mogen worden gehandhaafd en/of vernieuwd. Er mogen geen nieuwe recreatieve voorzieningen geplaatst worden.

Ligging:
Het perceel is gelegen op de grens van het waterwingebied in een schitterend natuurgebied stadsbos 013, nabij de Gilzerbaan. Het is zeer goed bereikbaar per auto, de toegang tot het bosperceel is gelegen aan een zijpad van de Oude Rielsebaan. Dit is een gebied met particulieren boseigenaren die sinds 1975 verenigd zijn in de Vereniging 't GEREGT. Alle percelen hebben een eigen adres en postcode. Er zijn meerdere wandel en fietsroutes aanwezig in de omgeving. Ondanks de rustige liggen zijn de uitvalswegen goed bereikbaar.

Voorzieningen:
Het perceel is volledig omsloten en middels een grote poort toegankelijk. Een pad brengt u bij het zomerhuis, voor het huis ligt een terras met geweldig uitzicht naar het bos. Hier staat de grondwaterpomp opgesteld en ligt een kleine vijver, daarachter ligt een 2e betonnen bak die ook ingericht kan worden als vijver. In het bos treft u naast een houten berging, een houtopslag, een tuinkas en een grote picknickhoek met tafel.
Het bos is voorzien van naaldbomen, berkenbomen en enkele eikenbomen. Er zijn wat paden vrijgemaakt maar grotendeels is het echt bos.
Het huisje is in hout opgetrokken en deels gemetseld en heeft een houthaard en een eenvoudig keukenblokje. Er ligt een zonnecel op het dak met een tweetal accu's, achter het huisje ligt een berging en een toilet (met put).
De houten berging is groot 2,45x2m.
Parkeren kan op eigen terrein, u kunt zeker 3 auto's kwijt.

Hermelijnpad 2
5032 VG Tilburg
€ 95.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Tivolistraat 108, 5017 HS Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring