listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 350.000

Doelenstraat 28

Hilvarenbeek
  • 4 slaapkamers
  • 108 Woonoppervlakte
  • 181 m2
Om de hoek van het centrum, op loopafstand van het mooie Vrijthof gelegen verrassend ruime, uitgebouwde hoekwoning met berging en ca. 14 meter diepe achtertuin.

De woning is aan de doorgaande straat naar het Vrijthof gelegen, op loopafstand van het centrum van Hilvarenbeek en heeft dus alle voorzieningen in de directe nabijheid. De uitvalswegen en snelwegen zijn goed en snel bereikbaar.

Begane grond

Hal met meterkast en toegang naar de woonkamer. Vanuit de woonkamer zijn de werkkamer en keuken te bereiken. De ruime woonkeuken is ingericht met een wit keukenblok v.v. spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is er toegang tot een portaal met toiletruimte met fonteintje en mechanische ventilatie en er is een deur naar de naast de woning gelegen overdekte poort. Vanuit de keuken is een 2e portaal te bereiken met aan/afvoer wasmachine/droger en deur naar tuin.

1e verdieping: te bereiken via deur en trap in de keuken.
Slaapkamer 1 is aan de achterzijde gelegen en heeft een vaste schuifkast. Slaapkamer 2 ligt ook aan de achterzijde. Slaapkamer 3 heeft een vaste kast en ligt evenals slaapkamer 4 aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, mechanische ventilatie en vloerverwarming. Verder zijn er een separate toiletruimte met fonteintje en een kast met opstelling voor de c.v.-combiketel.

Via een luik op de overloop en een losse trap is de vliering te bereiken.

Buiten: de woning heeft een diepe achtertuin die is voorzien van sierbestrating. In de tuin staat een houten berging, een gevelkraan, een poort naar de brandgang en achterom.

Algemeen:

• De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen/ramen met dubbel glas. De uitbouw is voorzien van isolatietechnieken.
• Bouwjaar 1950. De woning is in 1993 aan de achterzijde (begane grond en 1e verdieping) uitgebouwd.
• Energielabel E
• Verwarming en warm water middels c.v.-combiketel (Bosch, 2012).
• Er is een bouwtechnisch rapport beschikbaar.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 350.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
384 m3
Perceel
181 m2
Woonoppervlakte
108 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Bouwjaar
1950
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.